Gigi Becali dat de gol. Au început negocierile cu U Cluj pentru un jucator

FCSB a câștigat titlul în Superliga României, iar Gigi Becali pregătește deja primele transferuri din această vară.

După ce au fost vehiculate numele lui Alex Chipciu, Denis Alibec sau Louis Munteanu, pe lista patronului de la FCSB a apărut și Daniel Popa, jucătorul celor de la U Cluj.

FCSB ar fi început negocierile cu U Cluj pentru Daniel Popa

Conform Fanatik, FCSB a inițiat discuții cu Universitatea Cluj pentru transferul lui Daniel Popa, atacantul dorit de Gigi Becali pentru a ocupa locul liber lăsat de plecarea lui Andrea Compagno.

Se pare că ”Șepcile Roșii” îl consideră pe Daniel Popa un jucător de bază în echipa lui Ioan Ovidiu Sabău pentru sezonul următor, iar aceștia nu ar fi dispuși să renunțe ușor la atacantul de 28 de ani. Ardelenii nu se gândesc să accepte mai puțin de 300.000 de euro pentru transferul acestuia. Daniel Popa a ajuns la U Cluj în vara anului 2023, după retrogradarea Chindiei Târgoviște în Liga 2. Fotbalistul a avut un sezon excelent sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, marcând 11 goluri și oferind cinci pase decisive.

Valoarea de piață a lui Daniel Popa este de 850.000 de euro, conform Transfermarkt.

Becali, dat de gol de Nicolae Dică

Întrebat de Fanatik dacă Alexandru Pop de la Oțelul Galați este pe lista sa, Gigi Becali a negat, moment în care Nicolae Dică l-a contrazis, dându-l de gol.

Dacă nu îl vrea pe Pop, îl vrea sigur pe Popa de la U Cluj„, a spus Nicolae Dică, moment în care Gigi Becali i-a replicat instant:

Dică, ia vezi-ți de treaba ta acolo, că poate nu te mai iau niciodată la echipă.  Care vreți la FCSB, rugați-vă să aibă Charalambous ofertă și rugați-vă să îi dau și eu drumul. Cât vrea el să stea, atât stă! Dacă omul nu e bun, nu poți să iei campionatul cu șapte etape înainte de final„, a spus Becali râzând, lăsând de înțeles faptul că fostul antrenor al FCSB i-a ghicit intențiile.

Lasă un comentariu