Gigi Becali, despre jucătorii FCSB-ului la pauza meciului cu Sepsi: ”Țipau la staff”

Jucătorii FCSB-ului au răbufnit la pauza meciului cu Sepsi, scor 1-0, în etapa a 25-a a SuperLigii.

La pauza meciului cu Sepsi, fotbaliștii de la FCSB au exprimat nemulțumirea față de arbitraj, conform dezvăluirilor făcute de patronul Gigi Becali.

Gigi Becali a relatat că jucătorii echipei sale nu au fost mulțumiți de deciziile luate de arbitrul central Adrian Cojocaru în primele 45 de minute ale partidei, aceștia exprimându-și nemulțumirea chiar și în fața staff-ului tehnic al echipei.

Nu stau acum să acuz arbitrajul, că el s-a văzut că n-a fost împotriva noastră. Dar au fost vreo 3-4 faulturi, chiar și la Baba Alhassan acolo când au avut ei șutul la poartă.

A fost la Olaru, a fost la Coman clar în prima repriză. Fault clar. Și erau supărați. Dacă ăștia țipau la pauză, jucătorii…

‘Domne, nu mai suportăm așa ceva!’. Țipau la staff: ‘Nu putem să jucăm fotbal așa. Nu putem să jucăm fotbal așa’. Și fără să dai fault.

Și dup-aia, după pauză, a mai fost cât de cât așa… Adică și-a dat seama. Bine, n-a fost împotriva noastră. Dacă era nu mai dădea trei minute de prelungiri, dădea cinci”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

 

Lasă un comentariu