Gigi Becali, despre Lucescu: ”Dacă nu face, să fie sănătos!”

Întrebat despre posibilitatea ca „Il Luce” să preia echipa, Becali a răspuns, cu un amestec de umor și seriozitate, că un antrenor ar trebui să colaboreze cu el, astfel că această variantă este exclusă din start.

Nu știu dacă vine sau nu vine, dar din ce am văzut nu cred că vine. Lucescu e scump, dacă vine trebuie să-i dai bani mulți. Eu dau bani, dar trebuie să facă ca mine. 

Face? Dacă nu face, să fie sănătos! Nici de șapte Lucescu n-am nevoie dacă nu face ca mine”, a spus Gigi Becali, înainte de meciul dintre FCSB și CFR Cluj.

Mircea Lucescu, cel mai galonat antrenor român

Mircea Lucescu, care va împlini 79 de ani în iulie, este liber de contract din noiembrie, când a demisionat de la Dinamo Kiev. În iarnă, tehnicianul a fost ofertat de Beșiktaș, însă a refuzat, motivând că nu vrea să preia un club în mijlocul sezonului.

Cel mai titrat antrenor român, câștigător al Cupei UEFA cu Șahtior Donețk și al Supercupei Europei cu Galatasaray, a mai antrenat la Rapid în perioadele 1997-1998 și 1999-2000. Alături de formația din Giulești a câștigat un titlu și o Supercupă.

Rapid a fost și ultima echipă din România pe care a pregătit-o Mircea Lucescu. După ce în prima parte a carierei a lucrat la Corvinul, naționala României, Dinamo sau mai multe echipe din Italia (Pisa, Brescia, Reggiana, Inter), „Il Luce” a luat ulterior drumul estului, către Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donețk, Zenit Sankt Petersburg, naționala Turciei sau Dinamo Kiev.

Lasă un comentariu