Gigi Becali, despre Victor Pițurcă. ”Am văzut un frate în el. De ce mă critici acum?”

Gigi Becali (65 de ani) nu înțelege de unde a pornit întreaga ură a lui Victor Pițurcă (68 de ani) asupra sa.

Finanțatorul FCSB a afirmat că l-a considerat pe fostul selecționer ca pe un frate și că acesta nu are motive să-i poarte pică. Latifundiarul din Pipera a adăugat că i-a permis lui Pițurcă să fie numărul 1 în cadrul clubului, având încredere deplină în el.

”La primul titlu era antrenor Pițurcă. Atunci el era cu primele și dădea bine. Atunci nu puteam eu să controlez. Ascultam ce zice el, eram la început. Îmi zicea să dau o sumă de bani și atât dădeam.

Aveam și încredere în el că eram prieteni buni. Putea să facă ce voia.

Dacă îmi zicea să dau o anumită sumă de bani, o dădeam.

Nici chiar un milion, dar dădeam. Știu că am dat pe Răduț vreo 600.000. Aveam încredere. Că a dat sau nu 600.000 e problema lui, eu am avut încredere.

Am văzut un frate în el. Aveam încredere maximă în el. Nu am cum să uit lucrurile frumoase”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

”Nu poți să vorbești așa. M-aș degrada pe mine dacă aș zice ceva rău”

Becali nu-și explică atitudinea lui Pițurcă, dar susține că evită să-l vorbească de rău pe antrenor.

”El are ce are cu mine, dar eu nu i-am făcut nimic rău în viața mea. Nu știu de la ce.

Orgoliu să ai la ceva rău. Ce orgoliu? Când îl vezi pe prietenul tău din tinerețe, ai petrecut cu el și îl vezi că-i merge bine, nu te bucuri?

Cum să te pui împotriva lui? Niciodată nu am să vorbesc urât despre el. Dacă eu vorbesc urât de el, mă degradez pe mine. Când ai prieten de un an, este altceva. Dar când ești prieten cu el 10 ani și l-ai ținut ca prieten, nu poți să vorbești așa. M-aș degrada pe mine dacă aș zice ceva rău.

De ce mă critici acum? Nu există să zică că i-am făcut ceva rău”, a mai spus Becali.

Lasă un comentariu