Gigi Becali dezvăluie: „Dacă ne-am califica, imediat l-aș transfera”

FCSB caută să se întărească în compartimentul defensiv.

Gigi Becali a vorbit din nou despre Vlad Chiricheș, inernaționalul român cotat la 900.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, care ar putea ajunge la FCSB în această fereastră de transferuri.

Gigi Becali dezvăluie: „Dacă ne-am califica, imediat l-aș transfera”

Latifundiarul din Pipera a remarcat faptul că dacă s-ar califica în al treilea tur preliminar din Conference League, atunci ar semna imediat contractul lui Vlad Chiricheș.

„Stau și eu la pândă (n.red. despre transferul lui Vlad Chiricheș)! Nu pot să iau singur hotărârea. Sunt mai mulți factor, să vedem, trecem, nu trecem. Dacă ne-am califica, imediat semnez contractul cu el. Nu (n.red. nu semnează în cursul zilei de miercuri), mai așteptăm!

Să vedem care este situația, să vedem cum stăm în cupele europene. Zici că ești bun și când ajungi acolo dau ăia trei. Nici nu știu, dacă i-au dat trei Farului… Dacă au luat ei trei, înseamnă că trebuie să luăm și noi trei. Nu mai știu nimic cu fotbalul”, a spus Gigi Becali, potrivit DigiSport.

Fundașul central a mai evoluat la FCSB în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Gigi Becali l-a vândut atunci la Tottenham Hotspur în Premier League pentru 9.5 milioane de euro, moment în care Transfermarkt îl evalua la opt milioane de euro

FCU Craiova – FCSB 1-3

„Roș-albaștrii” au început în forță meciul de pe Stadionul Municipal „Constantin Diță” din Târgu Jiu.

David Miculescu a deschis scorul (minutul opt), iar Florinel Coman a majorat diferența nouă minute mai târziu (minutul 17). În repriza secundă, Malcom Edjouma a dus scorul la 3-0 (minutul 60).

10 minute mai târziu, Sekou Sidibe a înscris golul de onoare pentru FCU Craiova (minutul 70), iar tabela a rămas nemodificată până la fluierul final al arbitrului Radu Petrescu. 

Lasă un comentariu