Gigi Becali, dezvăluiri incredibile despre cum l-a „distrus și înnebunit” Florin Talpan pe Valeriu Argăseală la negocierile pentru stadionul Steaua: „Îi e rușine. Vine seara și asta îmi zice”

Intrat prin transmisiune telefonică în ediția de luni, 17 iulie, a emisiunii ProSport Live, Gigi Becali a făcut câteva dezvăluiri incredibile și a explicat cum l-a „distrus și înnebunit” Florin Talpan pe Valeriu Argăseală. Potrivit spuselor finanțatorului de la FCSB, angajatul său a obosit să se lupte cu cei de la CSA Steaua.

FCSB duce o nouă luptă în aceste zile și încearcă să facă tot posibilul pentru a primi acceptul să evolueze pe stadionul din Ghencea la derby-ul cu Dinamo, care e programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

Inițial, roș-albaștrii au primit acceptul pentru a evolua pe Stadionul Steaua și totul părea să decurgă în favoarea lor. Însă, în ultimele ore negocierile au intrat în impas, iar FCSB și-ar putea vedea ruinat visul de a juca în Ghencea.

Mai mult, în cursul zilei de luni, Florin Talpan a emis un nou comunicat prin care a anunțat în ce condiții poate intra FCSB pe stadionul Ghencea. Juristul CSA a prezentat 7 puncte pe care Gigi Becali trebuie să le respecte obligatoriu dacă vrea să joace pe arena steliștilor, iar câteva ore mai târziu a venit și o reacție a finanțatorului de la FCSB.

Gigi Becali a lăsat de înțeles că a izbucnit în râs în momentul în care a văzut condițiile lui Florin Talpan, însă în același timp a dezvăluit că lui Valeriu Argăseală, cel care duce direct lupta împotriva celor de la CSA Steaua, nu îi este deloc ușor cu toată această situație.

(n.r. Valeriu Argăseală era mai optimist decât dumneavoastră. Își păstrează optimismul?) Păi, nu, știi de ce? Lui Vali îi e rușine, pentru că Vali stă cu ei de dimineață până seara și după aia seara vine și zice: «M-au distrus!». Cum te-au distrus, mă, Vali? «M-au distrus, m-au înnebunit cu tot felul de chichițe, d-alea, d-alea, d-alea…».

N-ați văzut Talpan ce condiții pune? Ați citit condițiile lui Talpan? Îți vine să râzi! Dar Vali săracul… Lui îi e rușine de el. Eu nu cred că cei care negociază sunt de rea credință. Eu cred că lor le e frică de Talpan sau de ăia de la Sud”, a spus Gigi Becali, la ProSport Live.

Gigi Becali nu vrea să respecte clauzele impuse de CSA Steaua pentru punerea la dispoziție a stadionului din Ghencea

Printre altele, cei de la CSA Steaua au stipulat în contractul de închiriere a stadionului o clauză de un milion de euro în cazul în care gazonul se va deteriora la meciul FCSB – Dinamo.

„Nu știu care e treaba, care e nebunia asta. Mie mi-a spus prim-ministrul atunci: ‘domnul Becali, avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea’, acum un an, pe scenă la patriarhie, așa mi-a spus. A dat ordin omul, s-a ținut de cuvânt, ministrul apărării a dat ordin mai departe, doar că în România nu se execută ordinele.

Da, executăm ordinul, dar punem o clauză pe care nu o poate îndeplini, un milion de euro clauză pe un bun care costă 200.000 de euro. Dacă se strică, poți să îmi pui clauză să ți-l refac nou, dar nu să dau un milion, poliță de asigurare, mi se pare că doar în Olanda pot da poliță de asigurare pentru gazon. Dacă fac asta, trebuie să facă pentru toată lumea.

Dacă deja au închiriat la Federația Română de Fotbal, ei trebuie să fie contractul ca ăla exact. Băi, eu pot răspunde pentru suporteri sau pentru orice om care se uită la televizor? E treaba lor ce fac ei, eu răspund de mine sau să nu folosească numele de Steaua. Păi, cum să nu îl folosesc, mă? Eu sunt Steaua. A, dacă nu aveam un proces, da, domnule, dar din moment ce prim-ministrul, hotărâre de Guvern, Steaua se duce la asociație, generalii, Bădălan, că îl văd la televizor de deștept, vino, mă dacă ești bărbat: ‘da, domnule, i-am dat Stelei lui Becali, eram în Consiliul de Administrație și am semnat, dă atâția bani și primește acțiuni la Steaua’. N-au demnitate de generali, să vină să zică că mi-au dat Steaua.

Ministrul repectă, numai că subalternii nu respectă. Nu știu dacă se rezolvă, faptul că au pus clauzele aberante înseamnă că e ceva în neregulă. Vali e acum acolo, îmi zice că se va descurca, că cică ar fi de bună-credință oamenii ăia, eu nu cred. Hai să vedem acum. Nu mai avem timp după aia să se decidă. Până la urmă se va sparge buboiul.

Au echipă de 10 ani, câți bani au produs? Unde sunt 36 de milioane, în loc să ai 36 de milioane, ai gaură zeci. Stai să vedem, putem face plângere să vedem cum au administrat ei marca aia de 3.6 milioane pe an de au făcut pagubă 10 milioane? Cum? Sau stadionul care a costat sute de milioane și de ce nu îl dau să dea bani pe el. Bine, ei vor zice că au vrut, dar au pus clauze pe care nu am vrut să le respectăm”, a declarat Gigi Becali, în prima parte a zilei de luni, 17 iulie.

Lasă un comentariu