Gigi Becali, dorește un jucător de la echipa lui Adrian Mititelu: „Atât îi dau! El mi-a cerut 1.000.000 de euro”

FCU Craiova a retrogradat în Liga 2, dar fotbaliștii lui Adrian Mititelu rămași sub contract cu clubul nu duc lipsă de oferte în această perioadă.

Dacă Dinamo se interesează de Dragoș Albu, așa cum a dezvăluit ProSport în urmă cu câteva zile, surse din anturajul campionilor ne-au informat că William Baeten de la FCU Craiova este dorit în continuare de Gigi Becali la FCSB.

„Tată, nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.

I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea 1 milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii de euro, bine, dacă nu, atunci aia este.

Eu înțeleg că a cheltuit și el cu Baeten niște bani pănă acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

În urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali a afirmat că nu îl mai vrea pe Juan Bauza la FCSB nici dacă Adrian Mititelu îi da lui bani ca să îl transfere pe decarul argentinian.

„Pe Bauza nu-l iau nici dacă îmi dă el bani. Îngreunează jocul. Nu e vorba că nu e jucător de valoare, dar trebuie să facă faza defensivă. Doar Coman și atacantul central pot să nu se apere”, au fost vorbele finanțatorului roș-albaștrilor.

Adrian Mititelu, 56 de ani, patronul lui FCU Craiova, a ripostat pe pagina sa de Facebook și l-a ironizat pe finanțatorul campionilor, derajat de afirmațiile pe care latifundiarul din Pipera le-a făcut despre Juan Bauza.

„Sunt acri strugurii atunci când nu ajungi la ei! FERGUSON, stai liniștit, că nu-l iei nici cu cinci milioane euro! N-ai fotbalist de valoarea lui PEPE în lot! În decembrie ai oferit două milioane, am refuzat propunerea în trei secunde”, a scris finanțatorul alb-albaștrilor din Bănie.

Lasă un comentariu