Gigi Becali după atacul lui Anghel Iordănescu: ”Nu-i ajung nici la unghia mică!”

FCSB este campioana României, o performanță remarcabilă obținută de roș-albaștrii, mai ales că Elias Charalambous și Mihai Pintilii au trebuit să se supună capriciilor lui Gigi Becali.

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, este cunoscut pentru implicarea sa directă în gestionarea echipei, inclusiv în alcătuirea primului unsprezece și în dictarea schimbărilor la pauză. Această implicare a stârnit adesea critici din partea publicului și a fost percepută ca fiind o interferență în munca antrenorului.

Recent, Anghel Iordănescu a comentat că titlul câștigat de FCSB reprezintă o lovitură pentru meseria de antrenor, sugerând că succesul echipei este mai mult rezultatul eforturilor financiare decât al abilităților tactice.

În replică, Gigi Becali a subliniat că succesul echipei sale nu se datorează doar sumelor investite, ci și abilităților sale de manager. El a adăugat că nu este inferiornici față de legendarul Gică Hagi și că nivelul său de competență depășește cu mult pe cel al acestuia în ceea ce privește conducerea unei echipe de fotbal.

(n.r. A fost o palmă dată școlii de antrenori de la FRF?) Nu, mă! Păi ce să îi fac, mă? Uite, de exemplu, hai să îl luăm pe Gică. Eu nu sunt nici la unghia mică a lui Gică Hagi ca antrenor. Aici e vorba de bani, ce, am făcut eu ceva? Ce am făcut eu?”, a spus Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Declarațiile făcute de Gigi Becali

E o lovitură pentru meseria de antrenor, pentru ceea ce înseamnă antrenorul de la noi din țară. Antrenorul român a decăzut, aproape că nu mai contează. E încorsetat și înjunghiat pe la spate.

Mă refer la faptul că, dacă jucătorii vor să schimbe un antrenor, schimbă un antrenor. Antrenorul e pus la zid și i se dau formația și schimbările.

Antrenorii de la FCSB au meritul că echipa stă bine din punct de vedere fizic. Însă Gigi Becali a spus clar că el conduce, el face transferurile, el face lotul, formația de start și schimbările”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit Digi Sport.

Lasă un comentariu