Gigi Becali e convins: ”Se va distra în fotbalul nostru”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este hotărât să închidă campania de transferuri de la echipa sa, după ce Vlad Chiricheș (33 de ani) a fost prezentat oficial.

În 2013, Vlad Chiricheș a devenit cel mai scump jucător transferat de la o echipă din campionatul României. Tottenham l-a cumpărat pentru 9,5 milioane de euro, o sumă-record la acea vreme.

După zece ani, fundașul s-a întors la echipa care l-a ”lansat” în fotbalul european, iar Gigi Becali este convins că noul său jucător va avea un cuvânt greu de spus în campionatul României.

Gigi Becali: ”Chiricheș se va distra în fotbalul nostru”

„Îți spun ceva. Chiricheș se va distra în fotbalul nostru. O să vedeți! Asta sunt sută la sută, că se va distra. Chiricheș a venit de la o echipă mare, juca acolo. Hai să vedem! Și gata. Acum vorbim de gafe?”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Vlad Chiricheș e cotat la 900.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, și a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum FC Ardealul, Curtea de Argeș, Benfica U19, Pandurii, FCSB, Tottenham, SSC Napoli, Sassuolo și Cremonese.

La Cremonese, Vlad Chiricheș a bifat 17 apariții, nu a reușit să marcheze niciun gol și nici să paseze decisiv în vreo situație. Peste 1000 de minute a îmbrăcat fundașul central tricoul clubului care a retrogradat la finele sezonului trecut.

Lasă un comentariu