Gigi Becali face o ofertă de 1.200.000€”

FCSB a câștigat ediția 2023/24 a Superligii României.

Roș-albaștrii, echipa FCSB, va începe sezonul următor în primul tur preliminar al UEFA Champions League. Pentru a întări echipa antrenată de Elias Charalambous, patronul Gigi Becali pregătește mai multe transferuri.

Gigi Becali a anunțat că a făcut o ofertă de 1,2 milioane de euro pentru Louis Munteanu, însă transferul atacantului, aflat sub formă de împrumut la Farul Constanța de la Fiorentina, nu s-a concretizat. În plus, Becali a declarat că va discuta cu Denis Alibec pentru un posibil transfer.

În sezonul recent încheiat, FCSB a terminat pe primul loc în Superliga României cu 49 de puncte, obținând cinci victorii, două egaluri și suferind trei înfrângeri în play-off-ul competiției.

”I-am făcut ofertă de 1.2 milioane de euro lui Louis Munteanu. Am înțeles că îl ia Rapidul, eu nu dau mai mult. Prima dată am făcut ofertă de 700 de mii. Apoi am zis un milion. După aia, am zis 1.2 milioane de euro. La revedere. Eu nu stau să fac licitație, ce, sunt idiot.

(n.r. despre Alibec) De ce să fie subiect închis cu Alibec? Să vedem acum, de mâine (n.r. luni) începem. Nu am început așa în forță. Am încercat cu Louis Munteanu, i-am făcut ofertă 1,2 milioane, am zis că eu mai mult nu cresc. Mâine luăm legătura cu Alibec. Nu spun ce îi ofer lui Alibec, să nu afle Șucu. Nu știu dacă îl vrea sau nu, dar nu trebuie să știe el”, a spus Gigi Becali la televiziunea PrimaSport.

Cu titlul adjudecat matematic încă din runda #7, după 2-1 cu Farul Constanța, FCSB și-a pierdut toate confruntările din play-off: 0-2 vs. Universitatea Craiova, pe ”Ion Oblemenco”, 0-1 vs. CFR Cluj, pe Arena Națională și 0-2 vs. Rapid București, în Giulești.

Lasă un comentariu