Gigi Becali, hotărât în privința transferurilor

FCSB a câștigat ediția 2023/24 a SuperLigii României și se pregătește intensiv de noul sezon.

Gruparea roș-albastră va evolua în primul tur preliminar al UEFA Champions League. Formația condusă de Elias Charalambous va întâlni echipa Virtus din San Marino, marți, 9 iulie, de la ora 22:00.

Stop transferuri la FCSB! ”Nu mai avem nevoie”

Până în prezent, FCSB i-a adus pe Marius Ștefănescu (1,3 milioane de euro de la Sepsi OSK), Daniel Popa (300.000 de euro de la ”U” Cluj) și pe David Kiki (liber de contract de la Farul Constanța).

Florinel Coman va pleca de la gruparea roș-albastră, dar chiar și așa, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a mărturisit că echipa este acoperită pe toate pozițiile și nu va mai avea nevoie de alte transferuri.

”(n.r. Transferuri sau ceva negocieri mai sunt?) Considerăm ca suntem bine, nu mai avem nevoie, suntem acoperiţi pe orice poziţie. În momentul de faţă nu există negocieri, dar există jucători care au clauze care pot să fie achitate”, a spus Mihai Stoica la PrimaSport.

”(n.r. Transferuri sau ceva negocieri mai sunt?) Considerăm că suntem bine, nu mai avem nevoie, suntem acoperiți pe orice poziție. În momentul de față nu există negocieri, dar există jucători care au clauze ce pot fi achitate”, a declarat Mihai Stoica la PrimaSport.

MM Stoica a reacționat imediat după ce s-a aflat despre plecarea lui Florinel Coman: ”Nu sunt penibil”

”Îti dai seama că Fabrizio Romano scrie asta că aşa e. (n.r. râde) Nu am cum să îl contrazic, nu sunt penibil. (n.r. practic Coman pleacă de la FCSB?) Da, da! (n.r. Ce pune FCSB în locul lui?) Suntem acoperiţi, a venit Ştefănescu, poate să joace orice.

E un fotbalist de excepţie, mă bucur foarte mult că am insistat, de regulă mă feresc să vorbesc după antrenamente sau meciuri de pregătire dar aici pot să zic că e unul dintre cele mai bune transferuri facute!”, a spus Mihai Stoica, potrivit aceleiași surse.

Lasă un comentariu