Gigi Becali i-a ,,distrus,, pe toți după titlu: Gâlcă, Dinamo, Rapid și CSA Steaua

FCSB a câștigat un nou titlu după nouă ani de așteptare, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Gigi Becali a făcut declarații și a ironizat rivalii, inclusiv Dinamo, Rapid și CSA Steaua, dar și pe antrenorul Constantin Gâlcă, sugerând că dicta schimbările chiar și din închisoare în perioada când acesta era la conducerea echipei. Nimeni nu a scăpat de tirada patronului

„Gâlcă spune că el a plecat. Nu a plecat! Nu i s-a mai prelungit contractul pentru că am făcut echipa împreună și după jumătate de oră nu l-am văzut pe Rusescu pe teren. Nu-i frumos, dar să se știe adevărul! Eu făceam schimbările din pușcărie și el spune că nu accepta. Totuși, adevărul trebuie să fie adevăr!”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Au urmat rivalele Dinamo și Rapid, pe care le dă drept exemplu în fața suporterilor FCSB-ului care l-au contestat. Becali a subliniat faptul că a reușit să-și țină echipa în zona locurilor fruntașe, în timp ce rivalele au avut „de tras” în eșaloanele inferioare.

„Ca să mă aprecieze suporterii, să se uite la Dinamo! E cam retrogradată. Să se uite la Rapid, nu doar că au retrogradat, vorbim de acum. Din 27 de puncte, am luat un punct! Și dacă vine Lucescu, ce? Păi ce să facă, mă, Lucescu? Trebuie să-i dai 10-15 milioane ca să se bată cu mine! 

Eu, din bun simț, nu mi-am permis. Nu poți să-l iei pe Lucescu. Trebuie să-i dai un milion și eu nu dau un milion la un antrenor. Păi unde e instituția antrenorilor? În Divizia B? Să dau 25 de milioane ca să retrogradez? Nu sunt, tată, idiot! Îi văd retrogradați, toți! Galațiul, Urziceniul, Vasluiul, Rapidul, toate!”, a punctat Becali.

Gigi Becali nu i-a uitat pe cei de la CSA Steaua

Și a încheiat victorios cu o săgeată lansată către cei de la CSA Steaua, cu care s-a războit în instanță în ultimii ani. Chiar dacă clubul din Ghencea a câștigat procesul legat de palmares, tot FCSB este echipa care beneficiază de un bazin uriaș de suporteri.

„Nu mai contează! Știi de ce? Ce vezi tu sunt FCSB-iști, ei ignoră Steaua, pentru că ei zic că asta este Steaua. I-am îndepărtat pe cei radicali, dar i-am atras pe cei care s-au născut în timpul meu, i-am atras prin comportamentul meu, le-a plăcut stilul meu”, a încheiat Becali.

Lasă un comentariu