Gigi Becali i-a enervat pe italieni! Ce scrie presa din Peninsulă despre transferul lui Edjouma la Bari

Conducerea celor de la Bari nu au reușit să se înțeleagă cu Gigi Becali (65 de ani) la negocierile pentru transferul lui Malcom Edjouma (26 de ani).

Gigi Becali nu a reușit să se înțeleagă cu șefii celor de la Bari pentru transferarea lui Edjouma

Bari a apelat la FCSB pentru transferarea lui Malcom Edjouma, însă Gigi Becali nu i-a permis grupării din Serie B să pună mâna pe francez atât de ușor.

Patronul FCSB a cerut un milion de euro pentru fotbalistul care l-a costat 330.000 de euro când l-a adus de la FC Botoșani. Jurnaliștii italieni de la Sport del Sud informează că „negocierile au fost complicate de reprezentanții români, care schimbă permanent termenii transferului”.

„Situația lui Edjouma, ce? O ofertă, am zis `Da, dar dați un milion pe el`. M-a costat pe mine vreo 6-700.000. `Nu, domne, că împrumut`. `Da, mă, da, dați 500.000 împrumut și după mai dați încă un milion. Ori vă costă un milion acum și banii în rate.

Bine, mă, banii în rate, că nu am nevoie de bani eu. Ori dați banii un milion acum, ori vă costă peste un an un milion jumate, adică 500.000 împrumutul și încă un milion`. Banii în rate, nu am nevoie de bani”, a povestit Gigi Becali despre despre modul în care s-au derulat negocierile.

  • Edjouma a evoluat la FCSB în 59 de meciuri și a marcat 14 goluri

Edjouma a fost dorit și de o echipă din Turcia

Malcom Edjouma nu este dorit numai de Bari. O grupare din Turcia l-ar fi contactat pe Becali pentru mijlocașul francez, însă turcii din SuperLig vor să-l ia împrumut, cu opțiune de transfer definitiv de 800.000 de euro.

„Acum, o echipă din Turcia îl vrea și pe Edjouma. Vor să-l împrumute, cu opțiune de transfer definitiv de 800.000 de euro. Eu am nevoie de jucători acum, cum să-i dau împrumut? Împrumut îi dai doar când vrei să scapi de ei”, a specificat Gigi Becali.

  • potrivit Transfermarkt, Malcom Edjouma valorează 1,5 milioane de euro
  • contractul lui Edjouma cu vicecampioana României se încheie pe 30 iunie 2026

Lasă un comentariu