Gigi Becali îl dă de gol pe Florinel Coman. Chiricheș, rezervă de lux la echipa roș – albastră?

Omul de afaceri a povestit cum extrema de 25 de ani și-a schimbat, cu timpul, părerea despre cei doi fundași centrali ai echipei, camerunezul Joyskim Dawa (27 de ani) și sud-africanul Siyabonga Ngezana (26 de ani).

„Eu dacă văd că un jucător are forță și viteză, îl țin. Că poate, băi… La tehnică mai lucrează, își revine mental. Dacă ai forță și viteză, la mine joci. Mai ales ca fundaș central. Și am făcut două pantere. Nu era Dawa mare fotbalist. Făcea greșeli multe. Și Ngezana la fel. Dar aveau forță și viteză.

Dacă a ajuns Coman… Acum un an spunea «Hai, domnule, cum să câștigăm cu ăia pe fund? Pleacă mingea de la ei și nu avem cum să contruim». Bine, lăsați-l în pace pe Coman, că va spune că nu a zis așa. Dar el a zis. Acum spune că panterele câștigă meciurile. Se referă că au mai multă siguranță în apărare și nu mai sunt așa precipitați. Nu sunt Maradona, dar mai pasează. Nu mai dau bufa bufa”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Liga DigiSport”.

E pentru a doua oară când Becali face publică o discuție cu vedeta sa. În noiembrie, după 1-2 cu Rapid, Gigi Becali a ieșit public și a dezvăluit un dialog cu Florinel Coman: „Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluții! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluții». Noi am fost buni când jucam rapid, în pase”.  

Ulterior, acesta și-a expus varianta proprie: „I-am scris domnului Stoica luni. M-am trezit după meciul cu Rapid și mă simțeam foarte rău. I-am scris să îl sune pe domnul patron și să îi spună că mi-e rău, pentru că dânsul are medicamente foarte bune.

Dânsul m-a sunat după și m-a întrebat: «băi, cum ești? Bine, o să vorbesc și o să văd cum facem». Mi-a zis că am pierdut meciul și că eu am driblat cam mult. Mi-a venit în minte o fază din careu, i-am zis că eu căutam soluții pentru a da la poartă. Dânsul poate a înțeles altceva. Nu mă cunoaște după atâta timp?!”.

Vlad Chiricheș va fi rezervă la FCSB

În plus, Gigi Becali se declară încântat de cei doi fundași centrali și spune că lui Vlad Chiricheș (34 de ani) îi va fi greu să intre în echipa de start. Accidentat din august, fundașul central de 34 de ani ar putea fi apt de joc la finalul lui martie, dar Becali spune că îi va fi greu să intre în echipa de start.

„Nu are cum să mai joace. Ăștia doi sunt pantere. Nu ai văzut? Au forță și viteză. Nu dă nimeni cu capul în fața lor. Dacă aveau și tehnică, valorau 70-80 de milioane”.

Lasă un comentariu