Gigi Becali îl pune la punct pe MM Stoica: „A visat el! Eu nu am spus așa”

Gigi Becali îl contrazice pe Mihai Stoica. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB afirmase vineri că patronul clubului i-a cerut ca echipa să facă 4 ore de antrenament.

MM Stoica le-a luat apărarea antrenorilor Elias Charalambous și Mihai Pintilii în contextul eliminării suferite de roș-albaștri în fața lui Nordsjaelland (0-2) în turul III preliminar Conference League, asta după ce Becali s-a arătat nemulțumit de modul în care sunt antrenați Coman&Co.

Niciodată n-am zis să facă 4 ore antrenament echipa, așa cum a spus MM Stoica. Cred că a visat el. Eu l-am întrebat pe MM cât durează antrenamentul, mi-a răspuns: «O oră jumătate, o oră și 45 de minute». I-am spus să facă o oră în plus, n-am zis 4 ore! Apoi am scăzut la jumătate de oră în plus, după ce a zis că nu se poate. Atât am cerut. 

S-a mirat și Pintilii (n.r. – de ce a spus MM). L-am întrebat și pe Pinti: «Bă, v-am cerut eu să faceți antrenament de 4 ore?». Pinti a zis ca mine, că o oră în plus le-am cerut. Dacă așa ține minte MM, să fie el sănătos”, a declarat astăzi Becali.

MM Stoica, vineri: „Gigi mi-a zis să facem 4 ore antrenament… Ce să fac?”

„Gigi mi-a zis să facem 4 ore antrenament… Eu ce să fac? Avem un preparator care e în contact cu cei mai buni din Europa, deci ne pregătim la cel mai înalt nivel”, declara Mihai Stoica în urmă cu 3 zile.

„Nordsjaelland a fost o echipă bună. Adică.. Avea prima șansă. Noi mizam pe noroc. Acum ne vedem de treaba noastră, ne vedem de campionat. Era normal ca ei să se califice. Tot ei au fost… Hai să spun care e opinia mea. Nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea. Eu cred că aici e chestie de antrenorat. 

Din moment ce noi nu avem… Și îi spun lui MM: «Bă, nu există un jucător care să ridice mingea». El zice: «Domnule, la antrenamente fac, dar la meci…». Adică Olaru are emoții? Trebuie repetiție. Echipa asta (n.r. – Nordsjaelland) nu e una de talent. Noi avem talent. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Așa cum spuneam și eu. Așa vreau și eu. Eu așa cred. 

Și dacă nu poți, repeți până poți. Eu am cerut 30 de minute de antrenament în plus. MM Stoica a zis: «Nu, domnule, că nu poate…». Și Pintilii a zis: «Băi nea Gigi, eu plec atunci! Nu se poate. Atât e antrenamentul». De ce nu a zis: «Da, nea Gigi, facem»? De ce, mă? De ce să pleci? Sunt acum metode antrenamente care s-au modernizat… Poate medicamentația, poate metodele de odihnă fac diferența…

Eu am făcut cameră hiperbară și am trimis doctorul la specializare. Am dat 300.000 de euro, dar nu a făcut nimeni… Dacă vedeai o echipă care să dribleze, era altceva. Dar eu nu am văzut la ei un jucător care să facă ceva, unul de talia lui Coman. Dar Coman trebuie să se antreneze”, a spus Gigi Becali vineri.

Lasă un comentariu