Gigi Becali îl ,, spulberă,, pe președintele FRF și vine cu un nou atac la adresa lui Kyros Vassaras

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este foarte bine cunoscut pentru declarațiile sale acide la adresa lui Kyros Vassaras.

Milionarul din Pipera l-a distrus atât pe șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, cât și pe Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Patronul roș-albaștrilor a avut un discurs extrem de dur și ne-a catalogat ca fiind „ultimii handicapați ai globului” pentru faptul că avem ca șef CCA un grec care „ne deleagă nouă arbitri”.

„Asta trebuia de la început… Cineva care are putere în țara asta să spună: «Ce faci Burleanule?» Noi chiar suntem ultimii handicapați ai globului? Chemăm un grec să ne învețe să delegăm arbitri?

El stă în Grecia și ne deleagă nouă arbitri. Ce avem, mă, suntem handicapați? Omul dă galben și îl cheamă din VAR”, a declarat Becali la ProSport Live.

„Nu avem ce să facem. El (n.r.- Kyros Vassaras) este grec. Grecul e grec. Ei sunt superiori. Noi suntem sclavi. Trebuie să vină să ne comande grecii. Am ajuns la concluzia că numai prin politică poți să schimbi mizeriile care se întâmplă în România. Pleacă, mă, acasă la tine în Grecia. Nu vrea. Lasă mizeriile pe care le faci tu. Nu vrea să plece. Du-te acasă în Grecia ta. Nu vrea. Pleacă, mă, în Grecia ta. Lăsă-ne în pace. De ce nu vrea să plece? Lasă să aducem români să conducă, nu suntem chiar idioți. Mai avem gram de minte, măi, Burlene. Nu, domnule, că eu vreau greci”, spunea Gigi Becali despre Vassaras în octombrie 2023.

Lasă un comentariu