Gigi Becali îl vrea pe Alexandru Musi înapoi la FCSB: ”Îmi place de el, dar nu e un jucător de multe milioane de euro”

După accidentarea lui Alexandru Pantea, FCSB are în acest moment în lot un singur jucător U21 pe care se bazează, Octavian Popescu, chiar dacă sub comanda lui Elias Charalambous se mai află fotbaliști tineri precum Eduard Rasalavescu și Andrei Pandele.

În ciuda potențialului de a străluci și mai mult în această stagiune, Liderul SuperLigii a făcut o mișcare interesantă prin împrumutul lui Alexandru Musi (19 ani) la Petrolul. Mijlocașul ofensiv a reușit să impresioneze cu prestațiile sale sub tricoul ploieștenilor, atrăgându-și laudele unor nume sonore precum MM Stoica, Ilie Dumitrescu și Helmut Duckadam. Cu toate acestea, decizia a fost luată de a-l împrumuta pentru a-și continua evoluția la un alt club, iar perspectivele pentru revenirea sa la FCSB în sezonul următor sunt promițătoare.

Îmi place de el, dar nu e un jucător de multe milioane de euro. Îmi place, are tehnică, vede bine jocul, driblează. (n.r. – Îl păstrați la vară?) Îl iau la vară, deja s-a văzut că e jucător. Fotbalistul de multe milioane de euro rupe plasele la 18-19 ani. N-avem niciunul în România„, a transmis Gigi Becali, potrivit Prosport.

  • 5 goluri și 3 assist-uri în 28 de meciuri în toate competițiile sunt cifrele lui Musi la Petrolul.
  • 500 de mii de euro este cota de piață a lui Alexandru Musi, conform Transfermarkt.

După ce a trecut pe la grupele de copii și juniori de la Valencia, Musi a crescut la FCSB, care l-a mai împrumutat la Poli Iași. La prima echipă a bucureștenilor, internaționalul U21 a adunat 18 jocuri, două goluri și un assist.

Vom vedea ce va fi pe viitor. Toți ne dorim să jucăm la o echipă mai mare. Acum sunt la Petrolul, dar, dacă o să fie să mă întorc la FCSB, o să lupt și acolo să câștig tricoul de titular”, a spus Musi de curând.

Lasă un comentariu