Gigi Becali, înfuriat de gestul lui Radunovic și decizia lui Pintilii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a comentat eșecul suferit de echipa sa contra Universității Craiova, 0-2.

FCSB, campioana en-titre, a avut o evoluție dezamăgitoare în fața Universității Craiova, cedând meciul după golurile marcate de Raul Silva și Andrei Ivan.

Gigi Becali a fost înfuriat de gestul lui Radunovic și de decizia lui Pintilii. Deși promisese că echipa va aborda cu seriozitate toate meciurile din play-off, lipsa lui Florinel Coman, Siyabonga Ngezana și Risto Radunovic a afectat performanța echipei. Becali a declarat că nu fusese informat despre problemele lui Radunovic și că nu ar fi permis plecarea acestuia acasă, dar decizia i-a aparținut antrenorului Pintilii.

„Aș fi vrut să câștigăm meciul. Îmi pare rău, dar n-ai cum să-i schimbi pe oameni. Ce poți să le faci, ei campioni fiind? Nu poți să schimbi starea omului. Când nu mai are omul obiectiv nu mai are aceeași concentrare. Eu am vrut să se joace corect și drept și am pus cea mai bună echipă.

Cu Florinel n-am vrut să riscăm, iar Ngezana a fost accidentat. Radunovic? Fără să știu eu, a zis că el are ceva acasă, o problemă personală și i-a dat drumul Pintilii fără să-mi spună nimic. Eu nu îi dădeam voie. Cum adică ai tu problemă personală? Joacă fotbal! Așa cum am jucat cu Farul trebuia să jucăm și cu Craiova.

Dacă ăla lipsește, ăla lipsește, ce mai facem? M-a deranjat chestiunea cu Radunovic pentru că e Farul la mijloc și nu vreau ca Gică să se supere pe mine”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

În absența lui Radunovic, FCSB a mizat în flancul stâng al apărării pe Ovidiu Popescu, care a fost înlocuit în minutul 90 cu Ionuț Panțîru.

Lasă un comentariu