Gigi Becali își face praf jucătorii după meciul cu CSKA 1948: „Suntem ca și scoși! Nu avem valoare”

FCSB a câștigat prima manșă cu CSKA 1948 Sofia, scor 1-0, în turul 2 preliminar din Conference League.

Unicul gol al meciului a fost reușit de Florinel Coman, în minutul 28, după o acțiune construită de Andrei Cordea și Darius Olaru.

Gigi Becali, reacție dură după CSKA 1948 Sofia – FCSB: „Dacă jucam așa cu danezii, ne spulberă!”

Gigi Becali a avut o reacție foarte dură după meci, criticând mai mulți jucători, printre care Valentin Crețu și Octavian Popescu. Finanțatorul de la FCSB consideră că echipa sa va fi eliminată din turul următor dacă va juca la fel.

N-ai voie asta. Echipe mici te domină în repriza a doua. Nu există așa ceva. Niște greșeli… Tavi Popescu nu știu ce s-a întâmplat cu el. David Miculescu pase la adversar, Crețu dă pasă de gol. O nebunie! Pun pe seama faptului că era prea cald, nu erau spectatori, nu știu, dar nu pot să înțeleg. Dacă jucăm așa… noi am jucat cu o echipă care nu știe să dea gol, chiar dacă îi dai pasă. Dacă jucam așa cu danezii, ăia ne spulberă.

Cred eu că jucătorii intră într-o suficiență, se dau șmecheri. Asta am văzut la Tavi, el crede că e la circ. Dacă nu e Djokovic pe teren înseamnă că trebuie să avem probleme? Djokovic trebuie să ne țină? Nici n-am avut emoții. Ei nu știau să dea gol. Trebuia să dea gol, le-a dat Crețu pasă.

Numai Dawa, atât pozitiv. Nu mai spun de Coman, care a jucat bine și a dat gol. Singurul factor pozitiv este Dawa. Am început să avem încredere în el. În rest, Ovidiu Popescu parcă dormea pe acolo. Trebuia să fie schimbat în prima repriză. Ălalalt, Radunovic… și el depășit ușor. Prea multă lejeritate! Bă, dacă o echipă e slabă, dăm 2-3 goluri și gata, am terminat calificarea. Când colo, nu pot să înțeleg. Nu mai înțeleg nimic din fotbal. Înseamnă că n-ai valoare! Eu asta zic, n-avem valoare. Dacă erai o echipă valoroasă și dacă vrei să dai gol, dai. Dacă vrei să ții de scor, pasezi, o plimbi, joci măgărușul.

Nu am emoții pentru retur. Cine știe, poate vine Chiricheș și o să intre și Djokovic, dar n-avem echipă de valoare ca să ne calificăm în grupe.

Ce prioritate? Un meci mai jucăm în Europa! Noi suntem ca și scoși cu jocul ăsta. Mizez că vine Chiricheș și nu mai bubuie mingea, mai vine Djokovic, cu care avem siguranță, dar așa să pierzi mingile, pase greșite. Încearcă și Tavi cu pase d-alea șmecherite. Joacă fotbal, mă, Tavi, că ăsta e sport bărbătesc, nu e miuță în curtea școlii. Spuneam că îl dau pe 50 de milioane. Acum zero, nimic”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

Lasă un comentariu