Gigi Becali își recunoaște greșelile făcute la FCSB

Gigi Becali (65 de ani) a vorbit deschis despre deciziile sale de la FCSB, iar afaceristul din Pipera a recunoscut că a greșit în mai multe rânduri în momentul în care a adus anumiți jucători.

Asta s-a întâmplat în cazurile lui Andrea Compagno, Damjan Djokovic sau Dorin Rotariu, fotbaliști care au intrat în dizgrația lui Gigi Becali la puțină vreme după ce au semnat cu FCSB. Afaceristul din Pipera consideră însă că, în ciuda erorilor pe care le-a mai comis, va reuși să formeze o echipă de top și să obțină rezultatele dorite.

„E prima greșeală pe care am făcut-o cu Compagno? Cu Djokovic nu am greșit? Cu Rotariu nu am greșit? Ce să fac? Că nu sunt Dumnezeu. Fac ce pot și o să vedeți ce o să iasă”, a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

Gigi Becali vrea 13 milioane de euro pentru Adrian Șut și Darius Olaru

Gigi Becali a cerut 5 milioane de euro în schimbul lui Adrian Șut și 8 milioane de euro pentru Darius Olaru. Prețurile cerute au dus la întreruperea oricăror negocieri, chiar dacă pe urmele celor doi au fost mai multe formații din străinătate.

Au fost întrebări despre Șut, am zis cinci milioane. Au fost întrebări despre Olaru, am zis opt milioane. N-am mai primit răspuns, poate li s-a părut prea mult, dar nu e nicio problemă.

Pe mine mă interesează Liga Campionilor. De ce? Ca să demonstrez ca data trecută. Am zis că o să jucăm cu Real Madrid, că se poate. Vă spun iar Liga Campionilor, apoi la revedere”, a declarat Gigi Becali, la Liga Digisport.

Lasă un comentariu