Gigi Becali ”l-a invitat” pe Andrei Vlad să plece de la FCSB: ”Toți mi-au plăcut, mai puțin el”. Panțîru și Radaslavescu, împrumutați

Rapid a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului SuperLigii.

Rapid a obţinut singura sa victorie din play-off prin golurile marcate de Funsho Bamgboye (12), după o minge respinsă greşit de portarul Andrei Vlad, la şutul lui Ermal Krasniqi, şi de Claudiu Petrila (42), cu o execuție la colţul lung.

Gigi Becali ”l-a invitat” pe Andrei Vlad să plece de la FCSB: ”Toți mi-au plăcut, mai puțin el”. Panțîru și Radaslavescu, împrumutați
FCSB, care a aliniat o echipă cu multe rezerve, a fost aproape de gol prin David Miculescu (38) şi Baba Alhassan (45+2), dar portarul Bogdan Ungureanu s-a opus salvator.

La scurt timp după finalul jocului din Giulești, Gigi Becali s-a declarat mulțumit de modul în care a evoluat echipa sa, dar l-a criticat pe unul dintre jucători. Este vorba despre portarul Andrei Vlad (25 de ani), aflat la primul său meci ca titular în acest sezon de SuperLigă, care a declarat la flash-interviu că vrea să joace mai mult. Vlad își încheie contractul cu FCSB în decembrie 2024, însă patronul campioanei nu-l mai vrea în lot și ”l-a invitat” să-și găsească altă echipă încă din această vară.

Eu sunt bucuros, 2-0 nu e un scor… A fost așa mai mult pe greșelile lui Vlad, posesia mai mult, am avut și copii de 15-16 ani în teren, mingea a fost mai mult la noi. Să joci cu copii de 16 ani pe contraatac… Am vrut să punem niște copii să îi verificăm. Am vrut să ne distrăm și noi în Giulești, ne-am distrat. Ce mă mai interesează pe mine de Rapid? Eu sunt campion.

Toată echipa mi-a plăcut. Din moment ce ai trei copii pe teren și ai posesie mai mare ca Rapid, mi-a plăcut toată echipa. Mai puțin Vlad, la primul gol a respins, la al doilea gol, nu mai spun… Nu mai are rost să spun de băiat, poate găsește și el să se ducă undeva”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

De asemenea, Ionuț Panțîru și Eduard Radaslavescu vor fi împrumutați: ”Panțiru pleacă împrumut. Radaslevaescu pleacă împrumut, trebuie să joace. Trebuie să joace un an înainte să revină”, a mai zis Becali.

Lasă un comentariu