Gigi Becali l-a ironizat pe Valeriu Răchită după titlul câștigat de FCSB

Gigi Becali a fost în centrul atenției, sâmbătă seara, la meciul cu CFR Cluj (0-1) în urma căruia FCSB a primit trofeul de campioană.

După meciul de pe Arena Națională, Gigi Becali a fost foarte prezent în media, acordând interviuri atât la stadion, cât și telefonic. În timpul unei intervenții la Prima Sport, finanțatorul FCSB-ului a făcut câteva remarci ironice la adresa lui Valeriu Răchită, fostul fundaș al Stelei, cu care a avut dispute în trecut.

„Dacă e nevoie de 5 milioane pentru transferuri, bag 5 milioane. Fac echipă! Iau tot ce e cremă. În fiecare an, o cremă, două creme. Și după aia îl iau pe Răchită antrenor. Îl iau președinte pe Răchită. Îl iau pe Răchită ca să retrogradez”, a spus Becali.

Prezent în studio, Răchită a replicat: „Vă cedez licența Pro, poate vreți să stați pe bancă. Nici nu știți să vă bucurați după 9 ani”.

Ulterior, Gigi Becali a spus: „Nu știu să mă bucur? Ce să mă bucur, mă? Ce mare bucurie? Bucuria este când intri în Liga Campionilor. La campionat se bucură suporterii și jucătorii”.

Dialogul dintre cei doi a continuat și spre finalul intervenției lui Gigi Becali:

  • Gigi Becali: Echipa o voi lăsa moștenire și voi zice: ‘Unul comandă și niciodată în viața voastră nu puneți un manager care să facă toate. Nu, voi să comandați!’. Vedem, mai sunt 20 de ani, cred că o să mai stea Răchită. Nu scapă Răchită de mine vreo 20 de ani. O să-i fac zile negre multe lui Răchită! O să fac calificări, Europa.
  • Valeriu Răchită: M-aș bucura, domnul Becali. La FCSB-ul ăsta am jucat și eu.
  • Gigi Becali: Aoleo, dar ce vrăjeală!
  • Valeriu Răchită: Dar de ce să nu mă bucur să văd și eu echipe mari?
  • Gigi Becali: Răchită, dacă era un om rău, nici nu glumeam cu el acum. El are calitate, e om bun și glumesc, chiar dacă are o răutate, nu știu de unde o are. El critică, dar n-am nimic cu el, e om bun și glumesc.

Lasă un comentariu