Gigi Becali: ”La 30 de ani, nu e în regulă să îți spună mama unde să joci!”

Gigi Becali anunța la finalul sezonului trecut că îl așteaptă pe Denis Alibec la FCSB, însă atacantul s-a arătat reticent la propunea patronului roș-albaștrilor.

Recent, Alibec a declarat că, în cazul în care va reveni în România, va semna doar cu Farul.

Gigi Becali: „La 30 de ani, nu e în regulă să îți spună mama unde să joci!”


Emilia Stroe a povestit că fotbalistul l-a refuzat pe Gigi Becali din cauza criticilor primite din partea patronului în momentul în care acesta juca la FCSB, deși avea semipareză. Gigi Becali a negat însă că a spus că Denis Alibec se folosește de diagnosticul medicilor pentru „a se alinta”.

Mai mult, finanțatorul roș-albaștrilor consideră că Alibec a greșit lăsându-se influențat de mama sa atunci când a decis să refuze oferta, mai ales că, în cantonamentul echipei naționale, Alibec ar fi spus că este dispus să revină la FCSB dacă Gigi Becali îi va oferi un salariu de 20-25.000 de euro.

Eu nu puteam să spun că se alintă, pentru că semipareza se vedea. Poate am zis că se alintă, dar nu cu semi-pareza, poate m-am referit la altceva. Acum, eu spun un lucru, e foarte bine că asculți de părinți și de mamă, dar, la 30 de ani, să îți spună mama ta unde să te duci și să joci fotbal eu zic că nu e în regulă.

Eu ascult sfaturile mamei, dar dacă mama îmi spune să nu îl vând cu 5 milioane pe Florinel Coman, eu îl vând. El avea posibilitatea să vină la noi. Mie mi-a spus băiatul, eu nu am nimic cu Denis. El mi-a spus așa, a deschis geamul, mi-a făcut cu mâna. Am deschis și eu geamul și i-am zis: ’Ce faci, mă, vii la mine?’.

Mi-a zis: ’I-am promis regelui!’. După aia, el a fost în cantonament cu jucătorii acolo și a zis ’Băi, dacă îmi dă 20-25.000 mă duc’. Asta a fost discuția, dar nu e problemă. El are posibilitatea să joace în Champions League. Când era la noi, avea greutatea pe care o avea. Acum, el e mult mai ușor și poate să își facă talentul lui, dar asta e, să fie sănătos și el și mama lui, să meargă unde vor”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, potrivit Transfermarkt.

Ce a spus Emilia Stroe despre negocierile dintre Gigi Becali și Denis Alibec

Eu nu am vrut să se întoarcă la Steaua din cauza lucrurilor care s-au întâmplat acolo. A făcut semipareză și domnul Becali spunea că se alintă.

Copilul meu avea jumătate de față strâmbă. El se consumă mult și nu vrea să împărtășească cu nimeni prin ce trece”, a spus mama lui Denis Alibec, conform sursei citate.

Lasă un comentariu