Gigi Becali lansează noi ironii la adresa lui Nelutu Vârga

FCSB a câștigat în fața lui Sepsi OSK, scor 1-0, și păstrează un avans de 12 puncte față de CFR Cluj, ocupanta locului trei. 

După victoria din etapa a 25-a, Gigi Becali nu a ratat oportunitatea de a-l ironiza pe Neluțu Varga și de transferurile pe care le-a făcut în perioada de mercato din iarnă.

„Unde sunt jucătorii ăia cu care mă amenința Varga. Unde sunt jucătorii ăia? Că ia trei jucători de sunt mare nenorocire. Nu e frumos să mă bag eu peste alți oameni. Dar unde sunt? 

Unde sunt vedetele alea mari cu care l-ai speriat pe Becali? Că dacă mai ia 2-3 vedete d-alea mari așa, cum sunt ăia doi pe care i-am văzut eu, ăia nu sunt de Divizia C, vedetele alea. Și Kaddouri și Maddouri.

Și celălalt, că nu știu eu cum îi cheamă, ăla cu părul făcut așa în sus (n.r. – Peter Michael)”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

În urma victoriei cu Sepsi OSK, FCSB rămâne în vârful clasamentului cu 54 de puncte. 16 victorii, șase rezultate de egalitate și trei înfrângeri și-au notat vicecampionii până în clipa de față, după 25 de etape.

De cealaltă parte, Sepsi OSK a irosit șansa de a trece pe loc de play-off și a rămas pe locul șapte cu 33 de puncte. Trupa lui Bernd Storck a dobândit nouă victorii, șase remize și 10 eșecuri până acum.

Rapid București se situează pe poziția a doua în campionat cu 45 de puncte, în timp ce CFR Cluj completează podiumul cu 42 de puncte, după rezultatul negativ (0-1) înregistrat cu giuleștenii de sâmbătă seară.

Din etapa #25 mai rămân două partide de disputat. Luni, UTA Arad o va întâlni pe FC Botoșani „acasă”, pe Francisc von Neuman, de la ora 17:00, în timp ce campioana en-titre, Farul Constanța, o va întâmpina la Ovidiu pe Dinamo București de la ora 20:00.

Lasă un comentariu