Gigi Becali, lasă de la el și va respecta regula U21 în Supercupa României! Cine l-a convins: „L-am sunat”

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost convins de liderul suporterilor, Gheorghe Mustață, să revină asupra deciziei de a nu utiliza jucători U21 în Supercupa României împotriva Corvinului.

Inițial, Becali intenționa să nu respecte regula impusă de FRF privind utilizarea unui jucător sub 21 de ani în echipă, însă suporterii au intervenit pentru a schimba această decizie. Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, l-a contactat personal pe Gigi Becali pentru a-l convinge să respecte regula U21. Mustață a explicat că suporterii își doresc câștigarea trofeului și nu un proces la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv).

”L-am sunat (n.r. pe Gigi Becali). Am luat numărul de la MM direct. L-am sunat, l-am rugat direct în numele tuturor suporterilor să joace cu U21, să jucăm și să câștigăm acest trofeu, pentru că este un trofeu în joc și nu putem face experimente să vedem ce zice TAS-ul. 

După toate discuțiile pe care le-am avut la telefon cu domnul Becali, am avut confirmarea că se va juca cu U21.

Mă bucur că nea Gigi a ținut cont de sfaturile noastre, de opinia noastră a suporterilor. Mă bucur că această colaborare între noi și conducere este foarte bună.

Să nu se înțeleagă greșit că MM nu ar fi cooperat sau nu ar fi susținut ideea mea”, a spus Gheorghe Mustață, într-un videoclip pe rețelele de socializare.

Alexandru Musi, jucătorul care va îndeplini criteriul regulii U21 la FCSB!

Alexandru Musi (mijlocaș, 19 ani), care sezonul trecut a fost împrumutat la altă echipă din Superliga României, la Petrolul mai exact. A avut evoluții solide la Petrolul, marcând de cinci ori și oferind patru pase decisive în 39 de partide.

”Salut lupilor ! A venit momentul să mi iau rămas bun de la voi. Vreau să mulțumesc la tot ce înseamnă Petrolul pentru toată încrederea acordată. Multă baftă în continuare. Hai Petrolul”, a fost mesajul postat de Musi pe social media, după ce a fost făcut anunțul că se va întoarce la FCSB.

Lasă un comentariu