Gigi Becali mai face transfer de senzație la FCSB. Latifundiarul din Pipera spune că jucătorul se va prezenta în cantonamentul din Olanda

Rănit în orgoliu după ce Nelu Varga i-a luat pe Bauza și Baeten, perlele lui Adrian Mititelu, Gigi Becali se repliază și, după transferul lui Marius Ștefănescu, vrea să dea o nouă lovitură pe piața de mercato.

Florin Tănase este marele vis al lui Gigi Becali pentru această vară, însă jucătorul așteaptă încă o ofertă avantajoasă din străinătate. Patronul FCSB susține că, dacă această ofertă nu apare, internaționalul se va prezenta în cantonamentul din Olanda al campioanei din Superligă.

Miliardarul din Pipera consideră că, după aducerea lui Marius Ștefănescu de la Sepsi, are un lot suficient de puternic pentru a ataca preliminariile Champions League. Totuși, el admite că se află încă în tratative cu doi jucători, unul dintre ei fiind Florin Tănase, rămas liber după despărțirea de Al-Okhdood.

„Eu cred că vine și Tănase. A venit la Palat, m-am întâlnit cu el de două ori. A zis că pleacă pe 16 cu soția într-o vacanță și, dacă nu-și găsește echipă până pe 20-21, se prezintă direct în Olanda cu noi în cantonament”, a spus Becali la DigiSport.

Lasă un comentariu