Gigi Becali mizează pe el: ”E ceva ieșit din comun”

Gigi Becali (66 de ani) a susținut în mai multe rânduri că vrea să o ducă pe FCSB în grupele Ligii Campionilor în sezonul viitor.

Pentru a atinge acest obiectiv, omul de afaceri a adus la echipă mai mulți jucători importanți din SuperLiga, precum Marius Ștefănescu (25 de ani, de la Sepsi), David Kiki (30 de ani, de la Farul) și Daniel Popa (28 de ani, de la ”U” Cluj).

De altfel, ”latifundiarul din Pipera” s-a declarat impresionat de valoarea unui jucător pe care l-a transferat FCSB în această vară.

Gigi Becali, ”dat pe spate” de Marius Ștefănescu: ”E ceva ieșit din comun”

Gigi Becali este convins că, prin transferurile realizate în acest mercato, a făcut din FCSB o echipă puternică, capabilă să ajungă în grupele Champions League.

De asemenea, ”latifundiarul din Pipera” a rămas impresionat de Marius Ștefănescu (25 de ani), atacantul lateral adus în această vară de la Sepsi, despre care a spus că este un jucător extraordinar, nemaiîntâlnit în SuperLiga noastră.

”Eu am făcut tot ce am putut să fac și am ținut steagul sus continuu. Acum, zic eu, că am făcut o echipă extraordinară. Așa îmi spun și MM, și Charalambous. L-am luat pe Ștefănescu… E ceva ieșit din comun”, a spus Gigi Becali, la Palat.

În primul amical al verii jucat de FCSB, câștigat cu scorul de 8-0 în fața amatorilor de la CSV Apeldoorn, Ștefănescu a marcat două goluri.

  • 1,7 milioane de euro este cota de piață a lui Marius Ștefănescu, potrivit transfermarkt.com
  • 14 goluri și 8 pase decisive a reușit atacantul lateral în sezonul 2023/2024

Lasă un comentariu