Gigi Becali mulțumit de punctul obținut dar totuși anuntă un nou transfer la echipă ”Nu mai e mult și aruncăm artificiile”

Meciul dintre Universitatea Cluj și FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa cu numărul 26 din Superliga României.

FCSB avea nevoie de o victorie la Cluj pentru a-și menține avansul de nouă puncte față de urmăritoarea Rapid. Însă, după acest rezultat, diferența dintre cele două echipe este acum de șapte puncte.

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, s-a arătat mulțumit de punctul obținut de echipa sa la Cluj și a anunțat că este gata să facă un nou transfer la echipă.

Becali anunță un nou transfer la FCSB!
După ce a renunțat la Andrea Compagno, vândut în China, Becali ar vrea să aducă un vârf pentru a „betona” flancul ofensiv al liderului din Superligă.

În plus, Gigi Becali s-a arătat convins, din nou, de faptul că echipa sa va câștiga titlul în acest sezon, primul după nouă ani.

„Am spus că o să iau un vârf. Nu mai e mult și aruncăm artificiile”, a spus Becali, la Digi Sport.

Cu patru etape înainte de încheierea sezonului regulat, FCSB are 55 de puncte, șapte peste Rapid. La intrarea în play-off, punctele se vor înjumătăți, astfel că distanța dintre cele două ar rămâne de doar patru lungimi.

Nici CFR Cluj nu ar fi departe de lider. Trupa lui Adrian Mutu are 45 de puncte, iar la înjumătățire ar rămâne la doar cinci lungimi în spatele liderului FCSB și la una sub Rapid.

Programul lui FCSB în sezonul regulat:

  • Etapa 27: FCSB – FC Botoșani
  • Etapa 28: FC Voluntari – FCSB
  • Etapa 29: FCSB – Petrolul
  • Etapa 30: Rapid – FCSB

Lasă un comentariu