Gigi Becali nemulțumit de un jucător: ”nu mai poate dribla pe nimeni”

FCSB a învins-o pe FC Voluntari cu 2-1, în etapa cu numărul 28 din sezonul regulat al Superligii României.

Gruparea roș-albastră a părăsit stadionul ”Anghel Iordănescu” cu toate cele trei puncte în sac și și-a consolidat avansul în clasament, ajungând să aibă o diferență de 10 puncte față de ocupanta locului secund, Rapid București.

Dar vestea zilei nu s-a limitat doar la victorie. După meci, Gigi Becali a luat cuvântul într-o intervenție televizată, subliniind lipsa de răbdare în ceea ce-l privește pe Luis Phelipe. Acesta a făcut clar că nu va mai conta pe serviciile jucătorului adus în iarna aceasta în perioada de transferuri.

În meciul împotriva FC Voluntari, Luis Phelipe a fost inclus în echipa de start, însă a fost înlocuit la pauză cu David Miculescu.

”Au fost trei schimbări cu jucători care n-au contat. Dacă ai trei jucători într-o echipă care nu contează, te bate Voluntari. Să zicem că mai am răbdare cu Luis Phelipe, dar puțină. Dar parcă nu mai e jucătorul ala, nu mai poate dribla pe nimeni, pase la adversar, așa nu merge. 

Anul ăsta nu ne mai punem baza în el, nu mai avem timp”, a spus Gigi Becali la televiziunea PrimaSport.

Echipele de start

  • FC Voluntari: Fernandez – Miranda, Turda, Matricardi, Cernat – Rață, Crepulja – Dumiter, Popescu, Andrei – Nemec
  • FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Luis Phelipe, Șut, Lixandru – Băluță, Popescu, Coman

FC Voluntari – FCSB 1-2

FC Voluntari a fost superioară FCSB-ului în prima repriză. Andrei Dumiter a deschis scorul în minutul 16, doar că roș-albaștrii au revenit pe tabela de marcaj în partea secundă.

După ce a efectuat trei schimbări la pauză, gruparea roș-albastră a dat lovitura prin ”dubla” lui Florinel Coman, care a restabilit egalitatea în minutul 48 și a adus victoria șase minute mai târziu.

Lasă un comentariu