Gigi Becali: „Nu mai există invitații din sezonul următor! Bogații gratis și săracii plătesc?”

Gigi Becali și-a făcut apariția la Arena Națională pentru a urmări meciul FCSB – CFR Cluj. Omul de afaceri a anunțat și o măsură pe care o va lua la club din sezonul următor.

FCSB – CFR Cluj s-a desfășurat cu casa închisă pe Arena Națională, în fața unei mulțimi de peste 50.000 de fani. Gigi Becali a dezvăluit că aproximativ 2.000 dintre aceștia au primit invitații gratuite, iar această decizie a dus la o pierdere de aproximativ 150.000 de euro pentru FCSB.

Becali a declarat că nu vor mai exista invitații gratuite începând cu sezonul următor. El a subliniat că vor fi distribuite mult mai puține invitații, iar suporterii „bogați” care doresc să asiste la meciurile europene vor trebui să-și cumpere biletele.

„Ați văzut acum? Eu nu știam. Ei au făcut ce au vrut. Au dat invitații de 150.000 de euro, atât costă ele. Invitații gratuite. Le-am zis: ‘Băi, sunt 150.000 de euro! Voi nu mai știți ce înseamnă banii’. Stați că fac eu acum ordine. Dacă jucăm în Europa, eu vreau să iau 4 milioane din fiecare meci. Cum adică săracii plătesc, dar bogații… ca pe vremea lui Ceaușescu, secretarul de partid, ministrul. Ce faceți, mă? Toți bogații iau invitații? 2.000 de invitați costă 150.000 de euro, adică cele mai scumpe. 

Nu mai există! La revedere, nicio invitație tipărită. Numai fotbaliștii câte două, atât. În rest, toți plătesc! Chiar și rudele. Victor și Giovanni, patru invitații. Teia Sponte, prietenul meu, trei invitații – el, ginerele lui și fiul lui. Atât! Tipăresc 50 de invitații. Ce facem? Bogații gratis și săracii plătesc? Nu, tată, vreau 4 milioane la fiecare meci”, a spus Gigi Becali, la Arena Națională.

După sărbătoarea de pe teren de la finalul meciului cu CFR Cluj, cei de la FCSB se vor urca în autocarul descoperit și vor parcurge traseul Bulevardul Basarabia – Piața Muncii – Piața Alba Iulia – Piața Unirii – Splaiul Independenței – Str. Vasile Pârvan – Str. Știrbei Vodă – Piața George Enescu (Ateneul Român).

FCSB îi invită pe suporteri să sărbătorească la miezul nopții lângă Ateneul Român, unde va avea loc „cel mai frumos joc de lumini roș-albastre”.

Lasă un comentariu