Gigi Becali ,,Plătesc și dublu, dar vreau sa fiu lăsat acolo,,

Gigi Becali reacționează după ce Marcel Ciolacu a făcut anunțul că FCSB trebuie să joace în Ghencea: „Plătesc și dublu, dar vreau să fiu lăsat acolo!”
Gigi Becali s-a arătat încrezător că Marcel Ciolacu va reuși să îi faciliteze accesul lui FCSB pe arena din Bd. Ghencea, administrată de CSA Steaua.

Patronul vicecampioanei României i-a transmis juristului „militarilor”, Florin Talpan, ceea ce a subliniat și omul din fruntea PSD: stadionul este al tuturor românilor.

„Vă spun sincer că mă surprinde plăcut Marcel Ciolacu. Nu am o relație de prietenie cu el, ci pur si simplu avem o relație de respect. Prin această poziție, Marcel Ciolacu a demonstrat că în România încă mai sunt bărbați adevărați.

Eu unul nu mai credeam… Dar, el a sesizat perfect ce mi se întâmplă mie în Ghencea, iar Marcel intervine acum pentru toți cei care vor să plătească și să joace în Ghencea, nu doar pentru mine. În plus, Marcel Ciolacu are dreptate cu Curtea de Conturi.

Talpan se joacă acum cu multe lucruri, dar cu banii care pot intra la bugetul statului nu te joci, Talpane! Vreau să îi transmit lui Marcel Ciolacu că tot circul ăsta este declanșat de acest Florin Talpan, iar dacă Marcel Ciolacu o să poată legal să pună stop acestui circ, atunci jos pălăria în fața lui. Nu vreau nimic gratis in Ghencea. Le-am spus că plătesc și dublu, dar vreau sa fiu lăsat să joc acolo, deoarece stadionul nu este al lui Florin Talpan, ci al tuturor românilor”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.Avertismentul lui Florin Talpan pentru Marcel Ciolacu, după ce acesta a anunțat că o va susține pe FCSB să joace în Ghencea
Florin Talpan, juristul lui CSA Steaua, consideră că FCSB nu poate fi primită pe stadionul din Ghencea deoarece este în continuare în proces cu „militarii”.

Juristul celor de la CSA Steaua a încercat să explice situația, dezvăluind că două formații aflate în litigiu nu pot juca pe același teren.

Mai mult, Florin Talpan a răspuns instant când a fost întrebat dacă altă echipă poate juca pe Ghencea.
„Nu mă bag în declarațiile politice, dar l-aș ruga pe domnul Ciolacu să fie foarte atent când face asemenea declarații. El nu știe că noi am am fost și suntem în litigiu cu FCSB și nu cred că este momentul ca FCSB să joace în Ghencea, acea declarație nu are rost, practic se încurajează nerespectarea hotărârii instanțelor de judecată și nu este normal.

Un alt club dacă va face cerere să joace în Ghencea, sunt sigur că va juca”, a spus Florin Talpan.

Lasă un comentariu