Gigi Becali plătește dacă Dennis Man pierde procesul cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan (51 de ani) și Dennis Man (25 de ani) se judecă în continuare în procesul intentat de agentul de jucători pentru că transferul fotbalistului la Parma, din ianuarie 2021, a fost intermediat de firma fraților Becali.

Inițial, Anamaria Prodan a câștigat procesul, iar judecătorii au decis că Dennis Man trebuie să-i plătească despăgubiri de 350.000 de euro pentru încălcarea contractului de reprezentare. Totuși, la apelul de la Înalta Curte de Casație și Justiție, cazul a fost trimis spre rejudecare.

Gigi Becali va plăti dacă Dennis Man pierde procesul cu Anamaria Prodan


Gigi Becali a considerat a doua decizie a instanței o victorie pentru Dennis Man și a declarat că va achita toate despăgubirile dacă jucătorul Parmei va pierde procesul cu Anamaria Prodan.

”De ce n-ați dat că Man a câștigat procesul cu Anamaria? Da, da, da, așa este, da (n.r. a garantat că plătește el dacă Dennis Man va avea de plătit daune)”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Dennis Man a fost transferat la Parma în urmă cu peste trei ani pentru suma de 11 milioane de euro. Deși jucătorul era sub contract cu Anamaria Prodan, transferul a fost realizat, la cererea lui Gigi Becali, prin intermediul firmei lui Ioan și Victor Becali, ceea ce a declanșat un scandal imens.

Dennis Man a promovat cu Parma în Serie A și urmează să semneze noul contract

Dennis Man a fost cel mai bun jucător al Parmei în sezonul trecut, contribuind semnificativ la promovarea echipei în Serie A.

Deși contractul său cu Parma expiră în iunie 2025, Dennis Man a negociat în ultimele luni prelungirea acestuia. În cele din urmă, părțile au ajuns la un acord, iar jucătorul urmează să semneze un nou contract până în 2027.

Lasă un comentariu