Gigi Becali pregătește încă un transfer la FCSB: ”Îl sun mâine. Nu e glumă”

Gigi Becali a rezolvat deja trei transferuri importante la FCSB, cu care vrea să atace grupele cupelor europene, dar și un nou titlu în Superliga României.

Rescrie După ce i-a transferat pe David Kiki și Daniel Popa, patronul FCSB-ului a pus mâna și pe Marius Ștefănescu (25 de ani) de la Sepsi OSK, pentru care a plătit ”peste un milion de euro”.

Becali a spus că a singurii jucători care mai pot veni la FCSB sunt Florin Tănase și Louis Munteanu, dar între timp a apărut și o altă variantă pe radarul campioanei.

Gigi Becali îl vrea și pe Arnold Garita la FCSB
Arnold Garita (28 de ani), fostul atacant de la FC Argeș, își va încheia înțelegerea cu Al-Faisaly, echipă din eșalonul secund al Arabiei Saudite, și a cerut ”să fie sunat” de Gigi Becali într-un dialog cu un suporter, pe rețelele de socializare.

Când a auzit, omul de afaceri a cerut în direct numărul de telefon al camerunezului pentru a începe negocierile. În urmă cu un an, Garita s-a aflat pe lista celor de la FCSB, dar a preferat un transfer în zona Golfului.

În sezonul recent închiat, Garita a evoluat în 35 de partide pentru cei de la Al-Fisaly, pentru care a marcat de 13 ori și a oferit patru pase decisive.

Camerunezul a impresionat în sezonul 2022-2023 la FC Argeș, cu care a retrogradat în liga secundă după ce echipa a fost învinsă de Dinamo la baraj, iar apoi a plecat liber de contract.

FCSB, în această perioadă de transferuri

Antrenor – Elias Charalambous (confirmat)

Veniri – Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi – Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări – Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis)

Lasă un comentariu