Gigi Becali pregătește o lovitură la FCSB: ”Tare de tot! Se negociază acum”

Gigi Becali pregătește o campanie impresionantă de achiziții la FCSB, după ce a câștigat primul titlu după nouă ani.

Patronul FCSB-ului și-a stabilit un obiectiv ambițios: calificarea în grupele UEFA Champions League. Până să ajungă acolo, noua campioană a României trebuie să învingă patru adversari, iar pentru acest lucru Becali intenționează să întărească considerabil lotul.

După achiziționarea lui David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (28 de ani), Gigi Becali pregătește și un al treilea transfer. De această dată, patronul campioanei are în vedere un nume „sonor”.

În plus, Becali a anunțat că transferul lui Louis Munteanu la echipa sa a eșuat, deoarece pretențiile financiare ale fotbalistului au fost prea ridicate.

Gigi Becali: ”Se negociază acum”

“Am luat ăia doi jucători (n.r. David Kiki și Daniel Popa). Acum nu e urgență, dar o să mai iau. Trei sigur, dar nu am să-i zic. Poți să te tăvălești că tot nu îi zic. O să fie și un transfer tare de tot, de aia și se negociază acum.

 

Nu e Louis Munteanu, e ceva tare. E străin. Nu e din Africa de Sud. Nu trebuie să știi. E foarte bun. O să vină trei care sunt cam luați și o să mai vină încă ceva. Cu tot cu ăștia doi luați vor fi cam 5-6 în total. 

(…)

Lângă Popa iau încă doi atacanți. Nu o să îl iau pe Louis Munteanu, pentru că cere 40.000 de euro pe lună”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.ro.

Câți bani poate încasa FCSB din partea UEFA

Dacă va reuși să treacă de primul tur preliminar al UEFA Champions League, FCSB va fi ecompensată cu 280.000 de euro.

Suma primită din partea UEFA va crește în următoarele două tururi preliminare. În turul doi și trei, FCSB ar putea primi 380.000, respectiv 480.000 de euro.

În play-off, FCSB ar putea încasa nu mai puțin de cinci milioane de euro, iar accederea în grupe este premiată cu 15,6 milioane de euro. În total, dacă i-ar îndeplini visul lui Gigi Becali, Florinel Coman și compania ar aduce în conturile clubului din Berceni nu mai puțin de 21,7 milioane de euro!

Programul din preliminariile Champions League:

  • Turul 1 preliminar: 9/10 iulie – 16/17 iulie
  • Turul 2 preliminar: 23/24 iulie – 30/31 iulie
  • Turul 3 preliminar: 6/7 august – 13 august
  • Play-off: 20/21 august – 27/28 august

Lasă un comentariu