Gigi Becali pregătește revoluția la FCSB: 4 jucători își fac bagajele dacă roș-albaștrii nu o răpun pe Nordsjaelland și sunt eliminați din Conference League

Gigi Becali va porni o adevărată revoluție la nivelul lotului, dacă FCSB nu va reuși să o răpună pe Nordsjaelland și să se califice în play-off-ul Conference League.

Gigi Becali pregătește revoluția la FCSB: 4 jucători își fac bagajele dacă roș-albaștrii nu o răpun pe Nordsjaelland și sunt eliminați din Conference League

Meciul dintre Nordsjaelland și FCSB va fi decisiv pentru patru dintre fotbaliștii vicecampioanei, la care Gigi Becali este hotărât să renunțe dacă ratează calificarea în play-off-ul Conference League.

Patronul vicecampioanei României a prins mult curaj după startul impecabil de sezon în Superliga, unde echipa lui este prima în clasament. Acesta este motivul pentru care a anunțat, în repetate rânduri, că nu mai are cu cine juca în Superliga și a cerut să i se aducă adversari de calibru.

Danezii de la Nordsjaelland, adversarii din turul 3 preliminar al Conference League, par a-i fi îndeplinit această dorință omului de afaceri care controlează clubul FCSB. Nordicii au avut o prestație solidă pe stadionul din Ghencea, unde au rezistat chiar și după ce s-au văzut în inferioritate numerică, obținând un 0-0 care îi transformă în favoriți la calificare.

Manșa a doua, din Danemarca, se anunță una de foc pentru echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii, FCSB fiind obligată să câștige pentru a obține calificarea în play-off. Ratarea acestui obiectiv ar produce, însă, o adevărată revoluție la nivelul lotului.

Gigi Becali a anunțat că nu va mai pleca niciun fotbalist în această vară – poate, cu excepția lui Malcom Edjouma, căruia i-a promis că îi va semna transferul în cazul unei oferte avantajoase – dar patronul se bazează pe calificarea în grupe, care ar burduși conturile clubului. Ratarea acestui obiectiv l-ar determina pe patron să ia măsuri, așa cum a făcut de fiecare dată când nu a pus mâna pe banii de la UEFA și a ales să taie din cheltuieli.

ProSport vă prezintă care sunt cei patru fotbaliști ai echipei care sunt ca și plecați din curtea vicecampioanei, în cazul eliminării din Conference League.

Hai să vedem dacă ne calificăm. Dacă nu, sunt cam mulți pe aici. Dacă nu te califici, ce faci cu ei?

– Gigi Becali

Valentin Gheorghe a dezamăgit în turul cu Nordsjaelland și este ca și plecat

Gigi Becali nu s-a ferit să spună că nu a fost mulțumit de prestația lui Valentin Gheorghe în manșa întâi a „dublei” cu Nordsjaelland. Fotbalistul revenit în această vară după împrumutul în Turcia a fost aruncat în luptă în ultima jumătate de oră a întâlnirii cu danezii, când i-a luat locul lui Andrea Compagno.

După fluierul de final, Gigi Becali a anunțat că nu îl mai dorește pe Vali Gheorghe, însă dacă ofertele pe care acesta le are nu se vor concretiza înaintea returului cu nordicii, lucrurile s-ar putea schimba și fotbalistul ar putea rămâne pe loc.

„S-a greșit acolo cu introducerea lui Vali Gheorghe, probabil. Nu l-am știut. Îl vor vreo trei echipe. Le-am zis să-l ia. L-am dat deja. Dar, gata, nu mai vorbesc despre Vali Gheorghe”, a spus Gigi Becali.

Andrei Cordea, fotbalistul despre care Gigi Becali a spus că a ținut cu danezii

Al doilea fotbalist de pe lista de plecări a lui Gigi Becali este Andrei Cordea, a cărui evoluție în jocul de pe Ghencea nu l-a mulțumit. Patronul de la FCSB a spus deja că acesta va trebui să se obișnuiască cu banca de rezerve, statut pe care fotbalistul cu siguranță că nu îl va accepta.

Rămâne de văzut dacă acesta va fi titular în meciul din deplasare cu Nordsjaelland, însă ratarea calificării îl va convinge pe Gigi Becali să scape de jucător acum, când știe că poate încasa o sumă bună în schimbul său.

„Dacă m-a supărat Cordea? Păi, ce fel de fotbalist ești tu? Tu primești mingea și nu vrei să dai gol, că ești blat? Coman nu a avut cu cine să joace.

Dacă jucam și noi în 10… Mai bine îl lăsam pe bancă să o rupă. O să tocească banca, o să o rupă. A ținut cu danezii!”, a tunat Gigi Becali.

Ieșirea lui Andrea Compagno nu i-a picat bine lui Gigi Becali: îi scade prețul italianului și îl vinde

Gigi Becali susține că nu el este cel care ar fi hotărât înlocuirea lui Andrea Compagno în meciul cu Nordsjaelland, moment care s-a soldat cu o criză de nervi din partea italianului.

Episodul i-a dat de gândit lui Gigi Becali, care oricum nu îl mai consideră titular de drept. Ultimul anunț al patronului despre italian este că se poate despărți de el pentru 1,6 milioane de euro, ofertă pe care încă nu a primit-o.

Cu toate acestea, ratarea calificării în fața lui Nordsjaelland l-ar determina pe Gigi Becali să mai scadă din preț, pentru a scăpa de salariul fotbalistului. În locul său ar urma să fie folosit David Miculescu, unul dintre tinerii pe care patronul de la FCSB vrea să îi crească pentru a îi vinde în străinătate.

Andrei Vlad a cerut să plece, dar este ținut doar pentru cupele europene

Portarul Andrei Vlad și-a pierdut de mult timp postul de titular în fața lui Ștefan Târnovanu, care între timp a ajuns și la echipa națională. Nemulțumit de acest statut, „Messi al portarilor” a cerut să fie lăsat să plece, deoparece își dorește să aibă cât mai multe meciuri în picioare.

Până în acest moment, Gigi Becali nu a dorit să îi dea drumul pentru a fi sigur că are o variantă bună în cupele europene în cazul în care Ștefan Târnovanu se accidentează sau primește o suspendare. Un insucces cu danezii l-ar face pe patron să nu mai stea pe gânduri, iar împrumutul, și nu transferul definitiv, este cea mai plauzibilă variantă.

Eliminarea din acest sezon al cupelor europene i-ar da patronului libertatea de a se baza, pentru postul de rezervă de portar doar în Superliga, pe unul dintre tinerii Maxim și Udrea.

Lasă un comentariu