Gigi Becali, prima reacție despre noul proces cu Florin Talpan!

În urma recentelor dezvăluiri ale omului de afaceri Gigi Becali, conflictul intens dintre el și Florin Talpan, juristul CSA Steaua, nu se încheie pe terenul de fotbal. Într-un recent episod, Becali l-a imitat pe Talpan în timpul unui proces mai vechi, povestind cum a izbucnit în hohote de râs. Această dispută acerbă dintre cei doi va continua să se desfășoare și în sala de judecată, adâncind diviziunea între FCSB și CSA Steaua.

„(n.r. – iar v-a intentat Talpan proces) Cu ce? Nu mai știu. (n.r. – ceva cu răspundere delictuală) Hai să îți spun ceva. El acum săracul e un fel de delectare a judecătorilor. Judecătorii săracii dacă muncesc toată ziua și mai apare Talpan. Se mai delectează și ei cu Talpan.

(n.r. – e divertisment pentru judecători?) Da, e caterincă mare. ‘Uitați, domnul judecător!’ Am fost acolo o dată și am leșinat de râs. Nu puteam să mă mai abțin. Am ieșit afară! ‘Uitați, batjocorește, domnule judecător!’ Eu nu batjocoream. ‘A furat armata, a furat armata! Apărați armata, domnule judecător!’

Mi-a zis judecătorul să ies afară că nu puteam să mă abțin. Din respect pentru el am ieșit din sală. Nu mai puteam! Leșinam de râs. Cum deschidea el gura, leșinam de râs”, s-a amuzat Gigi Becali.

Provocarea lui Gigi Becali: „La licitație, să vedem cât costă”

„(n.r. – Vă duceți, o cumpărați și s-a terminat povestea) O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000 o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș.

Toate mărcile. O cumpăr de 10 ori mai mult. S-a evaluat 7000 de euro Universitatea Craiova. Atât a evaluat-o instanța. Dau și eu de zece ori mai mult, dau 70.000, dau 140.000, dau de 20 de ori mai mult.

N-a fost mare Maxima Craiova? A fost evaluată în instanță cu doar 7000 de euro. Scoate-o la vânzare! Valorează mult? La vânzare!

Și atunci vedem cât costă și atunci o iau și termină bâlciul. Asta e împăcarea. Dar la licitație. Nu Dă Becali milioane!. La licitație, să vedem cât costă”, a mai spus Becali la Fanatik.

Lasă un comentariu