Gigi Becali, prima reacție după UTA – FCSB 2-1: „A venit cu fra-su să ne biruiască / E limitat”

FCSB a pierdut meciul cu UTA, de la Arad, scor 1-2, în runda a șaptea din Liga 1. Pentru vicecampioana României a fost primul suferit în acest campionat.

FCSB a început bine și a deschis rapid scorul, prin Florinel Coman, după patru minute. UTA a egalat rapid grație lui Fabry, care a transformat un penalty controversat dictat de George Găman, pentru un presupus henț al lui Alexandru Pantea. Același Pantea a văzut al doilea galben în prelungirile primului act și a fost eliminat.

Gigi Becali, prima reacție după UTA – FCSB 2-1: „A venit cu fra-su să ne biruiască / E limitat”

În superioritate numerică, UTA a reușit golul victoriei în minutul 61, când Cooper l-a învins pe Târnovanu. În ultima jumătate de oră, FCSB i-a mai pierdut pe Vlad Chiricheș, accidentat, și pe Florinel Coman, care a văzut și el al doilea galben după un gest de neînțeles.

Gigi Becali a oferit o primă reacție după meci. Finanțatorul de la FCSB s-a plâns de penalty-ul primit de UTA Arad în prima repriză și susține că Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, aflat în camera VAR, a fost împotriva echipei sale.

„Voi mi-ați adus azi echipă cu 14 jucători pe teren. Lovește o parte a corpului și după lovește mâna – pentru că întâi lovește pieptul 

M-am luptat cu unul de când sunt în fotbal. Ne-a făcut țăndări, praf. Acum l-au adus la putere și pe fra-su. A venit cu fra-su să ne biruiască. Da, fratele lui Kovacs. Lui Găman nu-i reproșez nimic, el e limitat la arbitraj. Lui i-a fost frică că i-a zis fratele lui Istvan Kovacs și a zis că trebuie să facă așa.

Nu poți să te bați cu doi frați arbitri. Te lovești de ei, că sunt doi. Dacă era unul, mă mai luptam la campionat, dar cum să mă bat cu doi? Îi cheamă și cum îi cheamă. Dacă el e din Cluj, îi place lui, a spus Gigi Becali, la Digisport.

Pentru FCSB a fost primul eșec din acest sezon de Liga 1. Vicecampioana rămâne totuși pe primul loc, cu 15 puncte, la o lungime în fața Universității Craiova, care are și un meci în plus.

În runda următoare, FCSB va primi chiar vizita Universității Craiova, sâmbătă, de la ora 21:45.

Lasă un comentariu