Gigi Becali râde de Dan Șucu: ”De ce să-l învăț eu?”

FCSB a câștigat primul titlu după nouă ani de așteptare, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Într-o scenă demnă de final de sezon plin de emoții, echipa lui Gigi Becali a pierdut pe Arena Națională cu un scor strâns de 0-1 împotriva CFR-ului, dar a fost declarată campioană matematic. Stadionul a fost inundat de fani, iar atmosfera a fost electrică. Becali nu a ratat ocazia să trimită câteva săgeți către rivalii săi, inclusiv către Dan Șucu de la Rapid. Într-o notă amicală, dar plină de încredere, Becali a subliniat că performanțele nu vin doar cu investiții financiare, lăsându-i pe ceilalți să speculeze.

„Sunt vreo 4  jucători pe care îi vreau dar nu ţi-i spun. Păi ce, vrei să fiu fraier? Să îi arăt lui Şucu experienţa mea de 25 de ani, să îi spun ‘Băi Dane, fă aşa, fă aşa’.

Lasă, să ia staff tehnic, să facă club puternic care să mai îl ducă puţin prin groapă. Să mai dea vreo 5 milioane cum a dat, să îi aducă ceva.

Lasă tată, să înveţe Şucu. De ce să îl înveţe Gigi Becali? Să îl înveţe Daniel Niculae, să îl înveţe Robert Niţă. Vai de capul meu. Poate să cheltuie 25-30 de milioane până să înveţe”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

FCSB va începe încă din primul tur preliminar, acolo unde va fi cap de serie la tragerea la sorți și va evita adversari precum Ferencvaros, Qarabag, Slovan Bratislava sau Ludogoreț Razgrad.

Până în acest moment, adversarele pe care le poate întâlni noua campioană a României sunt următoarele:

NK Celje (Slovenia)

Hamrun Spartans (Malta)

Larne FC (Irlanda de Nord)

Dinamo Minsk (Belarus)

FK Panevezys (Lituania)

Ordabasy Shymkent (Kazakhstan)

Vikingur Reykjavik (Islanda)

AC Virtus (San Marino)

Lasă un comentariu