Gigi Becali râde de FRF și anunță cum va juca FCSB: „La fiecare meci o să zic echipa cu două zile înainte”

Gigi Becali (65 de ani) a dezvăluit titularii lui FCSB de la meciul cu UTA, care se va disputa peste o săptămână, pe 22 ianuarie. Ulterior, finanțatorul lui FCSB, a declarat că va anunța echipa de start a echipei cu două zile înaintea fiecărui meci.

Gigi Becali a făcut același lucru și înaintea unui meci din Cupa României cu FCU Craiova, iar Radu Vișan, secretarul general al Federației Române de Fotbal, l-a reclamat la Comisie pe finanțatorul lui FCSB.

„Îl avem pe Băluță care poate juca vârf, Phelipe poate să joace în dreapta, exact ce vreau eu. O să joace Coman în stânga, Phelipe în dreapta și Băluță vârf cu UTA, Baba Alhassan cu Șut și Olaru la mijloc. 

Ăștia doi fundași centrali, Ngezana cu Dawa, stânga Radunovic, iar dreapta ăsta Nana (n.r. – Nana Antwi), ca să le dăm «nana». Gata, am zis echipa înainte cu o săptămână, ce o să facă Vișan (n.r. – Radu Vișan, secretarul general al FRF)? La fiecare meci o să zic echipa înainte cu o zi sau două”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali: „E greu să mai joace Tavi Popescu, Phelipe e prea bun”

„Eu așa cred, că avem cea mai bună echipă din ultimii ani. Am întărit-o acum cu ăștia doi, Baba (n.r. – Baba Alhassan) am înțeles că e extraordinar. Uite, își revine și Miculescu, avem jucători pe bancă care sunt foarte valoroși. 

Nu știi cu care să joci, ori cu Tavi Popescu, ori cu Phelipe, dar e greu să mai joace Tavi, Phelipe e prea bun. Coman a făcut antrenamentele acum ca vârf, dar dacă Phelipe se descurcă foarte bine în dreapta, Coman o să rămână în stânga și Băluță o să joace atacant. Întotdeauna l-am vrut să joace atacant, 9 fals, face pressing”.

Lasă un comentariu