Gigi Becali s-a destăinuit la Mitică Dragomir despre vânzarea FCSB-ului: „M-a sunat aseară! Încă era supărat!”

Fostul președinte al LPF a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Gigi Becali, înainte de Rapid – CFR Cluj, 1-3.

Runda a șasea din play-off a fost perfectă pentru FCSB. Roș-albaștrii au câștigat în deplasare cu Universitatea Craiova, 2-1, Farul Constanța s-a încurcat cu Sepsi OSK, 1-1, iar CFR Cluj a pierdut în Giulești cu Rapidul, 1-3.

Dumitru Dragomir oferă noi detalii despre vânzarea FCSB-ului 

După eșecul CFR-ului din Giulești, Dumitru Dragomir a afirmat că Gigi Becali încă nu a vândut încă FCSB-ul. Mai mult, fostul președinte al LPF chiar l-a încurajat că poate obține cele 25 de milioane de euro cerute pentru club doar din vânzarea a 3 jucători. 

„M-a sunat aseară şi mi-a spus că încă n-a vândut nimic, se mai gândeşte. Eu i-am spus că aşa este la fotbal. El încă mai era supărat, dar nu ştiu dacă vinde sau nu mai vinde, dar ştiu sigur că n-a vândut. 

N-a dat la nimeni. El nu minte. MM Stoica poate să mintă că e conducător, e angajat. Nu se întâmplă nimic. Gigi m-a sunat la 18:44. El s-a uitat la emisiune şi mi-a spus că nu mi-a mulţumit până acum că nu are nevoie ca cineva să îi facă notorietate.

‘Bă, ai vândut-o?’, ‘N-am vândut nimic, Mitică!’, mi-a spus Gigi. I-am spus că are 10 jucători care depăşesc 50 de milioane. N-a zis nimic, era bucuros în sinea lui. 

În momentul în care a spus că nu a vândut, ştiam sigur. El averea trebuie să o împartă la fetele lui. Voi credeţi că Gigi Becali dă altcuiva averea în afară de fetele lui. Era dezinvolt, bucuros. 

Voiam să îl sun după meciul Rapidului. Am fost sigur că CFR Cluj nu pierde şi le-a dat Mutu o lecţie de cred că îşi ling rănile trei luni, până când începe noul campionat”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik. 

Gigi Becali nu a renunțat la vânzarea FCSB-ului 

Cu victoria din Bănie, FCSB s-a apropiat la 3 puncte de liderul Farul Constanța, cu 4 etape înainte de final. Ceea ce l-a făcut pe Gigi Becali să afirme că jucătorii conduși de Elias Charalambous și Mihai Pintilii au reintrat în lupta la titlu. Însă, omul de afaceri nu a renunțat la vânzarea clubului. A anunțat că negocieză cu un client, doar că prețul diferă în funcție dacă FCSB va câștiga sau nu campionatul.

„Noi am revenit în lupta la titlu. Eu dau interviul ăsta, dar eu de fapt am terminat. Am un client cu care negociez. Am 25 de milioane, a zis că dă 25 de milioane. Dacă iau campionatul, iau 40. Dacă nu, 25. Contează asta foarte mult. Am terminat, la revedere!”, a declarat Gigi Becali pe 2 mai. 

Lasă un comentariu