Gigi Becali: ”S-a găsit o gaură de 20 de milioane de euro. CSA Steaua se va desființa în câteva luni”

Premierul României, Marcel Ciolacu (55 de ani), a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, după ce în mod repetat cererile celor de la FCSB de a juca în Ghencea au fost respinse.

Gigi Becali este convins că CSA Steaua se va desființa în câteva luni

În cele din urmă, FCSB a primit acceptul de a evolua pe stadionul ”Steaua”. După meciurile disputate pe Ghencea, împotriva celor de la CFR Cluj, 1-0, în Superliga, și FC Nordsjaelland, 0-0, în Conference League, Gigi Becali a declarat că gruparea „Militarilor” se va desființa curând.

Cei de la FCSB au fost forțați și să-și facă modificări la site-ul oficial al clubului pentru a îndeplini condițiile „Militarilor”, așa că Becali preferă să fie foarte atent pentru a nu dăuna clubului. Milionarul din Pipera a avut totuși o scăpare și a dezvăluit o descoperire făcută de Corpul de Control la Steaua.

„Am auzit că s-a găsit o gaură de 20 de milioane de euro. CSA Steaua se va desființa în câteva luni. Dar nu vreau să spun mai multe pentru că nu vreau să avem iar probleme. Se supără iar cei de acolo pe noi”, a declarat Becali, pentru Fanatik.

  • FCSB se află în prezent pe prima poziție din clasamentul SuperLiga cu 12 puncte, după ce a câștugat 4 meciuri din 4 jucate
  • Roș-albaștrii se pregătesc pentru returul cu Nordsjaelland, joi, 17 august, de la 19:30

Lasă un comentariu