Gigi Becali s-a hotărât: ce jucător îl va înlocui pe Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Florinel Coman (26 de ani) e pe punctul de a pleca de la FCSBAl-Duhail, club din Qatar, e gata să-i achite clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro și-i oferă un salariu de două milioane € pe an fotbalistului.

Finanțatorul FCSB-ului și-a definit deja strategia de transferuri pentru vară, constatând totuși că identificarea unui „nou Florinel Coman” este o sarcină dificilă. Cu toate acestea, Becali crede că în propria echipă ar putea fi deja o soluție: Octavian Popescu (21 de ani). Performanțele atacantului lateral în ultimele meciuri au fost remarcabile, iar Becali vede în el un înlocuitor potențial al golgheterului actual al campionatului.

E cam greu să-l găsești, dar noul Florinel Coman poate să fie George Tavi Popescu. N-ați văzut? Mai are puțin și-și revine. Oricum o să cumpăr 7-8 jucători”, a spus Gigi Becali la Fotbal Club.

După finalul meciului cu Farul, în care au câștigat cu scorul de 2-1, noii campioni ai României au sărbătorit pe teren alături de familii și suporteri. Popescu a fost văzut împreună cu iubita sa Alina, moment surprins de camerele de filmat. Chiar dacă în trecut au existat acuzații că relația lui Alina ar putea afecta cariera internaționalului U21, cei doi par să-și trăiască fericirea în ciuda criticilor, inclusiv a unora venite din partea lui Gigi Becali.

Nu știu, habar nu am, știu că are o prietenă și vrea să se însoare, i-am luat apartament. Dacă e cu 6 ani nu e în regulă, dar e treaba lui viața particulară, nu mă bag eu. Nu știu ce se întâmplă cu el”.

Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin… (n.r.- Octavian Popescu) E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal, îți iei o fată și stai cu ea… Nu știu, nu vreau să spun… Am fost toți tineri”, a mai declarat Becali.

Octavian Popescu și iubita lui au trecut peste critici și și-au continuat relația, iar fotbalistul are șansa de a reveni la forma care l-a făcut pe finanțatorul FCSB-ului să viseze că-l va vinde cu zeci de milioane de euro. Odată cu plecarea lui Coman, Popescu va fi din nou folosit pe poziția sa preferată, în flancul stâng al ofensivei.

Lasă un comentariu