Gigi Becali scoate alt jucător din echipă: ”L-a costat aia, nu mai joacă titular acum. Dacă dormi cu mingea la picior și ți-o fură adversarul”

FCSB a câștigat categoric meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-0, din etapa cu numărul 23 din Superliga României.

Darius Olaru, marcatorul principal al campionatului, a fost primul care a deschis scorul în timpul prelungirilor primei reprize, transformând un penalty acordat de Marcel Bîrsan în urma intervenției arbitrajului video.

În partea a doua a meciului, în minutul 50, Florinel Coman a demonstrat agilitate în fața defensivei adversare și a majorat avantajul la 2-0. Ulterior, în minutul 83, David Miculescu a încheiat definitiv contul marcatorilor, stabilind scorul final la 3-0 în favoarea echipei de top din Superligă.

David Miculescu a ajuns la două goluri marcate în ultimele două partide, după ce a marcat și în primul meci din 2024, cu UTA Arad. Chiar și așa, Gigi Becali nu a fost impresionat și a dezvăluit de ce atacantul nu va evolua la FCSB din postura de titular.

„E bine, dă semne. Bine, asta nu înseamnă că îl băgăm acum pe el. (…) Ai văzut, a intrat David Miculescu. A pierdut o minge în tușă? L-a costat aia, nu mai joacă titular acum. La mine poți să mai pasezi greșit, cum mai pasează Olaru, dar trebuie ă pasezi repede. 

Dacă dormi cu mingea la picior și ți-o fură adversarul, gata! Dacă joci în viteză, cu mine ești prieten. Dacă dormi pe teren până vine baba cu colacii, gata, la revedere, cu mine nu mai joci”, a spus Gigi Becali, în fața reporterilor prezenți la reședința sa din Aleea Alexandru.

David Miculescu a evoluat în 25 de partide în acest sezon pentru cei de la FCSB, pentru care a marcat de patru ori și a oferit o pasă decisivă.

Site-urile de specialitate îi oferă atacantului de 22 de ani o cotă de piață de 800.000 de euro.

FCSB, lider detașat în Superligă

După victoria categorică de pe ”Ion Oblemenco”, FCSB a ajuns la 50 de puncte și este la 11 puncte distață de locul doi, ocupat de Rapid București. CFR Cluj este pe locul trei, cu 36 de puncte, dar va juca luni în compania celor de la FC Voluntari.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova a rămas pe locul cinci, cu doar 34 de puncte, și este la 16 puncte distanță de lider. În acest moment, oltenii par să fie ieșiți din calculele pentru titlu.

Lasă un comentariu