Gigi Becali, sfătuit de Helmut Duckadam să facă transferul fotbalistului de la Petrolul Ploiești

Helmut Duckadam, fostul președinte de onoare de la FCSB, crede că Gigi Becali (65 de ani) poate da lovitura cu un fotbalist de la Petrolul.

După ce Petrolul a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, în etapa 22 din Superliga, Gigi Becali este sfătuit de Helmut Duckadam să își îndrepte atenția către Alexandru Musi (19 ani).

Alexandru Musi a fost cedat de FCSB sub formă de împrumut la Petrolul Ploiești pe 1 iulie 2023, iar fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro impresionează la formația „lupilor galbeni”.

Astfel, Helmut Duckadam crede că este timpul ca fotbalistul în vârstă de 19 ani să revină la formația patronată de Gigi Becali.

A jucat foarte bine, din punctul meu de vedere, în această seară. Oricând l-aș vedea la FCSB înapoi, mai ales că este jucător under. Nu știu dacă ceilalți sunt peste el, cei care sunt acolo”, a declarat Helmut Duckadam la Digi Sport.

În sezonul 2023-2024, Alexandru Musi a jucat în 23 de meciuri, dintre care 21 în Superliga și două în Cupa României, a dat patru goluri și a oferit trei pase decisive. Înainte să fie împrumutat la Petrolul Ploiești, Musi a jucat la Poli Iași din ianuarie până în iunie 2023, formație la care a bifat cinci goluri în 13 partide.

Pentru FCSB, Alexandru Musi a jucat în 18 meciuri, a dat două goluri și o pasă decisivă.

Ce a declarat Alexandru Musi după Petrolul – Dinamo 1-0

„Pot să spun că avem o echipă de play-off. Avem o echipă montată, cu un antrenor foarte bun, care ne învață, ne pune în teren.

Sincer să fiu, mie îmi place cel mai mult să joc în banda dreaptă, dar dacă antrenorul îmi cere să joc vârf, trebuie să joc. Dacă ești fotbalist, joci pe  orice poziție. Eu o să mă sacrific pentru echipă. Atât timp cât o să joc pentru Petrolul, o să mă sacrific pentru Petrolul”, a declarat Alexandru Musi după Petrolul – Dinamo 1-0.

Echipele de start de la Petrolul – Dinamo 1-0

Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Huja, Țicu – Doua, Seto, Jeffersib, Jair – Grozav – Musi
Rezerve: Eșanu, Jercălău, D. Radu, Dumitriu, Diomande, Hanca, Bratu, Rădulescu, Ișfan, Abuashvili, I. Răducan, Roman II Diomande
Antrenor Florin Pîrvu

Dinamo: Golubovic – Alves, Patriche, Homawoo – Costin, Pavlicic, Ilic, Amzăr – Iglesias, Gregorio, Abdallah
Rezerve: Began, Moura, Bena, Gnahore, D. Irimia, Bordușanu, Neagu, Bani, R. Grigore, Al. Irimia, N. Roșu, Ghezali
Absenți: Politic (suspendat), Velkovski (neînregistrat)
Antrenor Zeljko Kopic

Lasă un comentariu