Gigi Becali și-a făcut calculul: ”60 de milioane de euro”

FCSB a câștigat primul titlu după nouă ani de așteptare, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Echipa lui Gigi Becali a suferit o înfrângere cu scorul de 0-1 pe Arena Națională în fața lui CFR Cluj, dar matematic a devenit campioană cu trei etape înainte de finalul sezonului, umplând stadionul până la refuz în ciuda rezultatului.

„Scenariile mele sunt așa. Calcul de 100 de euro ori 50.000 de spectatori. Vine 5 milioane încasările la fiecare meci. Vor fi 15 milioane de euro din încasări. Îmi pun în cap să câștig și cele 3 meciuri. Astea sunt calculele și regiile mele. 

Vreau banii să-i fac fericiți pe oamenii ăia. Ai văzut că au bătut recordul pe Arena Națională. Vreau să fac echipă tare ca să mă bat în Europa, să nu mă fac de râs să joc fotbal frumos și să vină lumea la stadion. Am încasat 600.000 de euro din bilete. Sunt bani! A fost 150.000 de euro gratis din invitații, nu va mai fi așa. 

Sunt 10 milioane de euro minim din bilete în grupe. Ar fi 30 de milioane de euro din participare. Vine 40 de milioane de euro. Încă 10 marketpool vine 50 de milioane de euro și încă 10 milioane de euro trei victorii. 60 de milioane de euro. Ar fi și cele 4 tururi și mai câștigi de-acolo două milioane de euro.

În preliminarii iei un milion de euro din bilete, nu poți să scumpești biletele. Joci cu San Marino. Nu vine lumea. Trebuie să fie suporterii mulțumiți. Dacă joci cu Manchester City dă omul 100 de euro ca să vadă un meci, nu? 500.000-600.000 de euro pe meci faci din bilete. S-a schimbat formatul în UEFA Champions League și sunt 4 meciuri acasă. Sunt 20 de milioane de euro numai din bilete. E și mai bine. Are Gigi Becali bani, milioane”, a spus Becali, pentru Fanatik.ro.

FCSB va începe încă din primul tur preliminar, acolo unde va fi cap de serie la tragerea la sorți și va evita adversari precum Ferencvaros, Qarabag, Slovan Bratislava sau Ludogoreț Razgrad.

Până în acest moment, adversarele pe care le poate întâlni noua campioană a României sunt următoarele:

NK Celje (Slovenia)

Hamrun Spartans (Malta)

Larne FC (Irlanda de Nord)

Dinamo Minsk (Belarus)

FK Panevezys (Lituania)

Ordabasy Shymkent (Kazakhstan)

Vikingur Reykjavik (Islanda)

AC Virtus (San Marino)

Pe listă pot ajunge și campioanele din Bosnia, Macedonia de Nord, Luxemburg, Kosovo, Armenia, Albania, Andorra și Muntenegru, unde calculele pentru titlu nu s-au încheiat momentan.

Lasă un comentariu