Gigi Becali și-a găsit atacant central: ”Mereu l-am vrut”

FCSB se situează pe prima poziție în clasament.

După 21 de etape desfășurate în primul eșalon al României, roș-albaștrii se află pe primul loc cu 44 de puncte. În consecință, echipa pregătită de Elias Charalambous a înregistrat 13 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

Gigi Becali și-a găsit atacant central: ”Mereu l-am vrut”

Gigi Becali a vorbit despre linia ofensivă de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a remarcat faptul că Florinel Coman a făcut antrenamentele în cantonamentul din Antalya ca atacant central, dar chiar și așa, dintotdeauna și-a dorit ca Alexandru Băluță să evolueze pe postul respectiv.

  • De asemenea, patronul roș-albaștrilor a subliniat că în cazul în care Luis Phelipe va evolua bine ca extremă dreapta, atunci Florinel Coman va trece în banda stângă

La FCSB rămân totuși patru pretendenți pentru postul de atacant central: Andrea Compagno, dacă nu va pleca în această iarnă, Alexandru BăluțăFlorinel Coman și Octavian Popescu.

”(n.r. dacă l-a convins pe Florinel Coman să joace vârf) Coman așa a făcut antrenamentele, ca vârf. Dar, dacă de exemplu, Luis Phelipe va juca în dreapta, pentru că am auzit că joacă bine acolo, atunci Coman va fi în stânga. 

Eu mereu l-am vrut pe Băluță ca atacant central, pentru că face pressing”, a spus Gigi Becali.

În această iarnă, FCSB i-a adus pe Nana Antwi de la FC Urartu pentru 50 de mii de euro, Baba Alhassan de la FC Hermannstadt pentru 700.000 de euro și Luis Phelipe de la Poli Iași pentru 200.000 de euro.

Momentan, Damjan Djokovic, Cristi Ganea și Mario Geană sunt cele trei plecări de la gruaprea roș-albastră. Dorin Rotariu, Andrea Compagno și Eduard Radaslavescu se află pe lista de transferuri.

Lasă un comentariu