Gigi Becali și Decebal Rădulescu, contre în direct pe tema lotului de la FCSB

Gigi Becali (66 de ani) a avut o intervenție în direct la emisiunea Digi Sport Special.

Gigi Becali a fost deranjat de faptul că jurnalistul Decebal Rădulescu, prezent în studio, nu l-a menționat atunci când a vorbit despre investițiile făcute în trecut de patronii din fotbalul românesc, în cadrul unui discurs despre investițiile limitate din actuala perioadă de mercato. A urmat un dialog între Gigi Becali și Decebal Rădulescu, cu un început tensionat din cauza patronului FCSB-ului, dar continuat pe o notă amicală.

Gigi Becali: ”Eu am dat milioane pe jucători, Florinel m-a costat 3 milioane. A dat Borcea vreodată un milion pe un jucător? Decebal, vezi că te faci de râs”.

Decebal Rădulescu: ”Eu ziceam de ce se întâmplă astăzi. Normal, ați dat pe Coman, ați dat o grămadă de bani”.

Gigi Becali: ”Păi dacă făceam ce au făcut Borcea și Nețoiu și toți, închideam fotbalul”.

Decebal Rădulescu: ”Eu spuneam că nu e echipa de Champions League pe care vi-o doreați, e posibil să greșesc”.

Gigi Becali: ”Decebal, hai să-ți zic un lucru. 1.3 milioane de euro sunt bani foarte mulți. Am dat pe Nedelcu două milioane de euro și l-am dat gratis. Nu putem să ne batem joc de bani. Uite, Radaslavescu, am dat pe el 850.000 de euro pe el și i l-am dat gratis azi lui Gică. I l-am dat lui, dacă-l dă mai departe, iau jumătate”.

Decebal Rădulescu: ”Păi luați de afară, luați din altă parte”.

Gigi Becali: ”Să-mi propuneți voi, să ziceți că ați văzut un jucător și să-l iau”.

Decebal Rădulescu: ”O să zic, o să zic aici ce văd”.

Gigi Becali: ”O să-l dau la MM, să-l verifice MM. Ține minte ce spun eu acum. Ștefănescu, o să vedeți că va demonstra. E jucător de mare talie mondială. O să vedeți. Plus că m-a costat Kiki, i-am dat 200.000 la semnătura. A costat și Popa”.

Decebal Rădulescu: ”Eu vă înțeleg, domnul Becali. Eu știam că aveți ambiția cu Liga Campionilor și nu cred că sunt jucători de Liga Campionilor”.

Gigi Becali: ”Nu sunt, aici tu ai dreptate, dar Dumnezeu ne-a dat acum echipa asta și apoi ne-a dat Maccabi, care are mare coeficient și-i luăm coeficientul, ajungem cap de serie și în turul trei va fi mai ușor decât cu Maccabi. Eu cred în echipa asta, dar nu-i știu încă valoarea. E posibil să fim foarte buni”.

Lasă un comentariu