Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog după ce transferul lui Florinel Coman a picat

Florinel Coman (26 de ani) nu va mai pleca la Al-Duhail, deși reprezentanți ai clubului au venit la București pentru negocieri.

Gigi Becali a declarat că arabii nu intenționau să plătească 5 milioane de euro, cât reprezintă clauza de reziliere a contractului jucătorului, și au venit la negocieri pentru a reduce prețul la 4 milioane de euro.

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog după ce transferul lui Florinel Coman a picat

Le-am scris, le-am încercuit toate condițiile și a rămas să se gândească de atunci. Părerea mea, au venit că au crezut că pot să dea pe jucător până în 4 milioane”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

După ce l-a auzit pe Gigi Becali, Ilie Dumitrescu a intervenit și a urmat un dialog între ei.

Ilie Dumitrescu: ”Mie mi se pare amatorism, Gigi. Niște diletanți băieții ăștia. N-ai clauză de 5 milioane? Cum vii la București?”.

Gigi Becali: ”Au venit la București că ei credeau că-l scot cu 3 milioane. Mai au cine știe ce informatori care au zis ‘Lasă, bă, că-l dă Gigi și cu 3’”.

Ilie Dumitrescu: ”Ție-ți părea rău că i-ai făcut clauza 5 milioane”.

Gigi: ”Eu vreau să-i mai dau niște bani, dacă merg în Liga Campionilor, vreau să-i măresc clauza. Eu vreau calificarea în Liga Campionilor, niciodată nu mi-am dorit ceva la fotbal mai mult decât calificarea asta. Eu mi-o doresc așa mult pentru că oamenii spun că nu se poate”.

Gigi Becali le-a oferit două variante arabilor pentru Florinel Coman

După negocierile de la palat, Gigi Becali le-a oferit reprezentanților lui Al-Duhail două variante pentru transferul lui Florinel Coman, iar în ambele jucătorul ar fi rămas la FCSB pentru preliminariile UEFA Champions League.

  • Prima variantă: Gigi Becali primește 1.5 milioane de euro acum și încă 1.5 milioane de euro dacă FCSB nu se califică în grupele Champions League
  • A doua variantă: Gigi Becali primește 4 milioane de euro, Florinel Coman rămâne pentru preliminarii, și în contract vor exista două bonusuri de performanță de câte 500.000 de euro

Au trecut două săptămâni de atunci, iar arabii nu au dat vreun răspuns.

Lasă un comentariu