Gigi Becali, supărat pe David Miculescu și Octavian Popescu

FCSB și Rapid au încheiat la egalitate, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii României.

FCSB și-a consolidat poziția în cursa pentru titlul de campioană, deschizând scorul prin Darius Olaru în minutul 10 cu un șut precis la colțul scurt. Rapid a întors rapid situația în decurs de cinci minute, prin golurile marcate de Ermal Krasniqi în minutul 12, cu un șut la colțul scurt, și Albion Rrahmani în minutul 16, cu o lovitură de cap.

În repriza secundă, FCSB a dominat autoritar și a reușit să egaleze prin Alexandru Băluță în minutul 57, după un șut-centrare al lui Risto Radunovic.

Într-o intervenție directă la televizor, Gigi Becali, patronul de la FCSB, și-a exprimat nemulțumirea față de evoluția echipei în meciul cu Rapid, criticând în special prestația lui David Miculescu și Octavian Popescu.

„Jucătorii care nu au mingea, eu am o mentalitate pe care nu am auzit-o la niciun specialist. Eu sunt amator. Când nu ai mingea sau când mingea nu vine la tine, cred eu, că te ascunzi. Ai o problemă atunci, eu cred că ți-e frică. Ori ești bărbat. Încă zic că am găsesc atacantul, dar îl scot să-l trec prin foc. Ți-e frică de minge, nu ești fotbalist. Scrie undeva: „Bărbăție, bărbăție, curaj!”. Cum să dai cu capul pe lângă poartă din 2m?. Eu îl călesc acum, ca el să prindă putere. Tot discursul pentru el l-am făcut. 

Pe Tavi de ce l-am scos? A început să-i fie frică de minge în a doua repriză. Nu am mai auzit numele. Fiind obosit a zis să-i fie frică de minge. Mai bine să mă ascund de ea. Eu vă văd când te ascunzi de minge. Te ascunzi, te văd!”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Lasă un comentariu