Gigi Becali susține că a sunat la UEFA să întrebe despre palmaresul Stelei.

Gigi Becali susține că unul dintre angajații săi a solicitat informații de la UEFA despre situația palmaresului, iar un reprezentant al forului continental i-a confirmat că FCSB este continuatoarea acestuia.

”Un telefon s-a dat la UEFA și un funcționar a început să râdă. Un funcționar de la UEFA, un simplu funcționar, cunoaște legislație mai bine decât judecători, procurori, jurnaliști și comentatori de 10 ani la noi. A spus că FCSB e continuatoare”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Palmaresul Stelei nu mai poate fi atacat în justiție

În octombrie 2023, Curtea de Apel București a decis că Steaua deține palmaresul pentru perioada 1947 – 1998, în timp ce AFC Steaua a rămas cu perioada 1998 – 2003.

Recent, a apărut și motivarea Curții de Apel. În ea scrie că FCSB n-a avut niciodată palmaresul și nu poate emite vreo pretenție în acest sens.

Palmaresul pentru perioada 1947-1998 are autoritatea de lucru judecat, ceea ce înseamnă că ea devine definitivă.

Decizia dată în octombrie de Curtea de Apel va putea fi atacată de FCSB la Înalta Curte de Casație și Justiție, dar aici se va judeca doar pe procedură, nu pe fond și doar pentru perioada 2003-2017.

Concret, judecătorii Înaltei Curți vor analiza doar dacă magistrații de la Curtea de Apel au respectat procedura atunci când s-au pronunțat pe perioada 2003-2017.

Lasă un comentariu